Új adatközpont segíti a Hyundai autonóm járműfejlesztéseit


A Hyundai Motor bejelentette, hogy egy olyan óriás adatközpont közös létrehozásáról állapodott meg a kínai kormányzattal, amely segíti a hálózatba kapcsolt járművek fejlesztését.

A Hyundai Motor sajtóközleménye szerint a megállapodást Eui-sun Chung, a Hyundai Motor alelnöke és Chen Min’er , a kínai Kujcsou tartomány Kommunista Pártjának főtitkára írta alá a Guiyang városban megrendezett Nemzetközi Ökológiai Konferencián. A megállapodás értelmében a két fél elsőként egy óriás adatközpontot épít a Guian New Area területen, amely egy Kína délnyugati részén fekvő, állami működtetésben lévő óriás adatokra specializálódott ipari park. A központban különböző információk tanulmányozása és elemzése zajlik majd, többek között a járművezetők döntési folyamatai és azok közötti választási jellemzői, amelyek a hálózatba kapcsolt autók fejlesztéséhez és karbantartásához szükségesek.   


„Az óriás adatközpont itteni felépítésével a Hyundai Motor a legjobb döntést hozta jövőbeli tevékenységével kapcsolatban” – mondta Chen az aláírásra rendezett ceremónián. „A korábban már itt működő más globális információtechnológiai vállalatok (ICT) mind elégedettek a ipari park üzleti környezetével. A Hyundai Motor óriás adatközpontjának jövőbeli tevékenységéhez Kujcsou tartomány kormányzata pedig minden létező támogatást megad.”  

Az ifjabb Chung szintén nagy várakozását fejezte ki az óriás adatközpont létesítésével kapcsolatban. „A Guian New Area az ország ipari szíve, ahol korlátlan az óriásadatokkal kapcsolatos lehetőségek” – mondja Chung. „A Kujcsou tartománnyal közös vállalat felgyorsítja a Hyundai Motor jövőbeli autótechnológiáinak, többek között a hálózatba kapcsolt autók fejlesztéséi folyamatát, de az értékesítési működést is elősegíti.”


A Hyundai Motor közleménye szerint hamarosan megkezdik az engedélyeztetési eljárásokat, felkészülnek a beköltözésre és kialakítják a megfelelő infrastruktúrát ahhoz, hogy 2017 júniusában megnyithassák a 2014-ben, Koreában létesített után a Hyundai Motor első külföldi óriásadat-központját.

A Hyundai Motor a jövőben fontolóra veszi, hogy az ipari parkba már beköltözött más globális vállalatokkal, így az Amazonnal és a kínai Baiduval is hasonló együttműködési megállapodást kössön azért, hogy még több különböző információkhoz jusson a járművezetői döntésfolyamatokról.   


Ezen megállapodással szinte egy időben, a Guiyang hotelben a Hyundai Motor vezetője egy további szándéknyilatkozatot írt alá a világ legnagyobb hálózati eszközgyártójával, a Cisco vállalattal is. ezen megállapodás keretében a két partner összekapcsolt autófejlesztési projektjükhöz közösen hoznak létre megfelelő hálózatot és a hozzá kapcsolódó biztonsági technológiákat.  

Forrás: koreatimes.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei