Formatervezési díjat kapott a Hyundai Ioniq


A Hyundai Motor vadonatúj környezetbarát Ioniq modellje nemcsak páratlan műszaki technológiájával és maximális biztonságával, de a most megkapott GOOD DESIGN díjával formai megoldásaival is kiemelkedik versenytársai közül. 

A Hyundai vadonatúj Ioniq modellje elnyerte a 2016-os GOOD DESIGN kitüntetést, amellyel elismerték az autó formai filozófiájának sikerességét. A Hyundai 2015. után immár második alkalommal kapta meg a díjat az Ioniq modellel, amely a világ első olyan típusa, amely ugyanabban a karosszériában három különböző elektronikus hajtáslánccal (hibrid, plug-in hibrid és elektromos) is elérhető.   


Az Ioniq a környezetbarát autók kedvelőinek egy teljesen új csoportját tudja megfogni az Egyesült Államokban, akik számára a Hyundai egyszerre háromféle meghajtásmód-opciót tud felkínálni. Az Ioniq azon vásárlók egyre növekvő körének igényeit tudja kielégíteni, akik különösen hatékony, alacsony károsanyag-kibocsátású járműre vágynak, viszont nem szeretnének kompromisszumot kötni sem az autó aerodinamikus formájában vagy a teljesítményében. 


Az évente megrendezésre kerülő elismerést a Chicago Athenaeum, az Építészeti és Design Múzeum fejlesztette ki a világ leginnovatívabb és előremutató ipari termékeinek és formaterveinek elismeréseként. A legrégibb és legrangosabb építészeti és formatervezési díjak programját világszerte megrendezik, a GOOD DESIGN díjat formatervezési szakértőkből, építészekből, kulturális vezetőkből álló nemzetközi zsűri ítéli oda.    


A vezető ipari és grafikai formatervezési vállalatok és gyártók ezreinek értékelése után a Hyundai Motor terméke kiemelkedő eredménnyel végzett és ezzel újabb bizonyítékát adta a márka formafilozófiájának versenyképességére. A díjak átadására 2017. január 27-én egy ünnepélyes rendezvény keretein belül kerül sor New Yorkban. 

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei