A Hyundai akár 10 ezer eurót ad a régi dízelért Németországban


A Hyundai németországi képviselete most még egyszerűbbé teszi a környezettudatos autóválasztást, amikor az ügyfelek által leadott régi dízelautóiért támogatást fizetnek. 

Aki régi dízelautóját 2017. december 31-ig egy új Hyundai modellre cseréli, az most akár 10 ezer eurós támogatást kaphat hozzá Németországban. A Hyundai „Zöld Ajánlat”-ában azok a dízelmotoros járművek vehetnek részt, amelyek motorja Euro-1, Euro-2, Euro-3 vagy Euro-4-es károsanyag-kibocsátási normába tartozik és legalább hat hónapig az ügyfél tulajdonában voltak. Az ajánlat ugyanúgy érvényes a különösen környezetbarát Ioniq modellcsaládra, ahogyan a Hyundai paletta többi benzines és dízelmotoros változatára is.   


„A környezettudatos autóvezetők biztosan találnak számukra megfelelő Hyundai modellt” – mondja Markus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland GmbH ügyvezetője. „Mindegy, hogy végül benzines, dízel,vagy hibrid modellt választanak, hiszen egy mai modern erőforrás alapvető eleme a Hyundai összes modelljének. Ráadásul sok más autógyártóval ellentétben a mi ügyfeleink az Euro-4-es autójukból kiszállva is jól járnak.”


Az idősebb Euro-1, Euro-2 és Euro-3 károsanyag-kibocsátási norma szerint beszámított dízelmotoros autókat a Hyundai kereskedő kiselejtezi és bezúzza, míg a korszerűbb Euro-4-es normával rendelkező dízelmotoros autókért a promóciós díj felett a piaci viszonyoknak megfelelő beszámítási árat kínál fel az ügyfélnek. 


A „Zöld Ajánlat”promóciós díj a kiválasztott modelltől függően változik és annak összege akár a 10 ezer eurót is elérheti. A kisebb i10 és ix20 modellnél ez az összeg 2 500 euró, míg az i20 esetében ez 3 800 euró. A környezetbarát Hyundai Ioniq hibridet választó ügyfelek támogatása kereken 4 ezer euró. Feljebb lépve egy i30, Tucson vagy H-1 választása esetén az öreg dízelautó 5 ezer eurót ér, viszont az i40 kombi, Santa Fe vagy Grand Santa Fe ügyfelek már 10 ezer eurós támogatást élvezhetnek. 


A kampányban részt vevő ügyfelek természetesen élvezhetik az 5 éve kilométerkorlát nélküli garanciacsomag előnyeit is. Ebbe az új autóra vállalat öt éves általános garancia mellett ötéves fényezési garancia, az éves ingyenes átvizsgálás és a mobilitási garancia is beletartozik, ez utóbbi pedig a Hyundai partnereknél történő rendszeres karbantartások alkalmával akár az autó 10 éves koráig meghosszabbítható.   

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei