Roncsautó-prémiumot hirdetett a Hyundai Angliában


A Hyundai Motor angol képviselete innovatív beszámítási akciójában több ezer fontot kínál az új, környezetbarát modelleket választó ügyfelek régi, szennyező benzines vagy dízelautóiért.  

A Hyundai Motor UK akár 5 ezer fontot is ad azon ügyfeleknek, akik régebbi benzines vagy dízelmotoros autóikat modern , takarékos és környezetkímélő Hyundaira cserélik és ezzel hatékonyan hozzájárulnak az Egyesült Királyság levegőminőségének javításához.  A szeptember 1-től induló ú akció keretében elsősorban azon Euro 1-4 károsanyag-kibocsátási norma szerinti autók lecserélését tűzték ki célul, amelyeket 2009. december 31 előtt helyezek forgalomba.


A beszámított autó gyártmányától és típusától függetlenül a Hyundai mindenki számára kínál megfelelő új autót, amelyeket négy kategóriába soroltak. A maximális 5 ezer font támogatást a Santa Fe vásárlói kapják, a Tucsont választók 3 500 font árengedményt kapnak, míg az i40 vásárlók 3 ezer, az Ioniq 2 ezer, az i10, i20, és i30 ügyfelek pedig egységesen 1500 fontot kaphatnak a beszámított autóikért.  Ezzel az alap i10 modell ára 7 995 fontra, az i20 1,0 T-GDIára9 495 fontra és az i10 1,0 T-GDI ára 12 995 fontra csökkenthető.  


A rendszer előfeltételei szerint a leginkább szennyező Euro 1-3 osztályba tartozó beszámított autókat bezúzzák, míg az Euro-4 kategóriába tartozó modelleket az ügyfelek beszámíthatják más Hyundai modellbe. A 2017 végéig tartó ajánlat csak magánszemélyekre vonatkozik.


„A Hyundai elkötelezett a károsanyag-kibocsátás csökkentése és a hatékonyság növelése iránt.” – mondja Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Jelenleg nálunk található a legszélesebb körű erőforrás-kínálat az Egyesült Királyságban. Bevezettük az új ioniq modellt – amely a világ első olyan autója, amely hibrid, plug-in hibrid és elektromos hajtáslánccal is elérhető. és mi voltunk az elsők, akik 2014-ben szériában kínáltak üzemanyagcellás járművet. Továbblépve ezen az úton további 14 alternatív hajtásláncú modellt kívánunk bevezetni 2020-ra. Ebből öt hibrid, négy plug-in hibrid, négy elektromos és egy üzemanyagcellás jármű lesz.”


Whitehorn hozzátette még: „Azonban itt és most ezernyi idősebb autó van útjainkon, amelyeket most tisztább –nem beszélve a jobb felszereltségről és biztonságról – autókra cserélhetnek. Ráadásul az új autót választók számára kedvezményes finanszírozást is biztosítunk, ami újabb ösztönző a választáshoz.”  


Ez már nem az első olyan eset, amikor a Hyundai Motor UK roncsautó-kedvezményt vezet be. A vállalat még 2008-ban elsők között mutatta be a 2209 áprilisa és 2010 márciusa között működött roncsautó-prémium rendszerét, amelynek keretében több mint 45 ezer vásárló döntött egy új,biztonságos és tiszta Hyundai mellett. 

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei