Februárban érkezik a frissített Hyundai i20 indiai változata


Indiában várhatóan a jövő év februárjában megnyíló Új-Delhiben megrendezésre kerülő 2018-as Auto Expo kiállításon mutatják be a Hyundai Elite i20 ráncfelvarrott változatát.

A Hyundai i20 második generációja jóval tágasabb, kényelmesebb és jobban felszerelt modellként érkezett a piacra 2014-ben, ezért az indiai gyártású változat a prémium kisautók között Elite i20 néven jelent meg.  A modell  havi szinten elért 10-12 ezer darabos értékesítési eredményeivel a mai napig jól teljesít a piacon, ám az időközben érkezett konkurensek, mint pl. a Suzuki-Maruti Baleno miatt hamarosan itt az ideje a modellfrissítésnek. 


A Hyundai Motor indiai leányvállalata már idén április óta teszteli az Elite i20 frissített változatának prototípusait, amelyek várhatóan jelentősen átszabott első kialakítással rendelkeznek majd.  Az átszabott új Elite i20 megjelenése sokkal jobban illeszkedik majd a Hyundai nemrég bevezetett formafilozófiájához, így megjelenik majd az íves, kaszkád oldalú hatszögletű hűtőmaszk, amely a korábbi kettéosztott megoldás helyett egységes kialakítást kap.


Prémium kisautóhoz illően a Hyundai Elite i20 mármost is a szegmens egyik legjobban felszerelt modellje, amely a facelift során még tovább bővülhet. A hat légzsákon, kéttónusú fényezésen kívül az Elite i20 új változata sokat örököl majd a nemrég bemutatott Verna modell ellátmányából, így az új formák mellett a navigációs rendszer Android Auto és Apple CarPlay alkalmazásának bevezetésére, szellőztetett ülésekre mindenképpen számítani lehet. 


A legfontosabb új információ viszont, hogy az új modell bemutatójára várhatóan a 2018 február 9-én megnyitó Új Delhiben megrendezésre kerülő Auto Expo rendezvényen kerül majd sor. Amennyiben ez így lesz, akkor az i20 európai változatának premierje vélhetően az egy hónappal később, Genfben történhet majd meg. 

Forrás: cardekho.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei