Álcázatlanul az Amerikának szánt ötajtós Elantra


Már az új i30 világpremierje környékén felröppentek a hírek arról, hogy az új generáció valamilyen formában bizonyosan eljut az Amerikai Egyesült Államok piacára is. A nem olyan régen készült kémfotók tanúbizonysága szerint nem(csak) az eddigi kombiváltozatot fogják forgalmazni az újhazában, hanem az ötajtós kivitelt dobják majd piacra.

A pletykák szerint az új modell az Elantra kupéváltozatának chicago-i világpremierjét követően lép majd színre és minden valószínűség szerint ugyanúgy Elantra néven fogják árusítani.


Addig is be kell érnünk két vadonatúj kémfotóval, amelyek mindenféle álcázás nélkül mutatják meg az Amerikának szánt ötajtós modell formavilágát. Ezekből a fotókból kiderül, hogy a változtatások csupán minimális mértékűek: a ködlámpa vonalvezetése az európai modellekkel ellentétben az Accent stílusát követik és eltűntek a LED nappali világítás fénycsíkjai, valamint az USA szabványok szerinti sárga betét került az fényszórókba.


Az amerikai premierig várnunk kell arra, hogy megtudhassuk, milyen további módosítások történtek a modell technikájában, felszereltségében, stb.

Forrás: motorntv.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei