Elantra Touring premier a Detroit-i Autószalonon?


Egyre inkább körvonalazódik, mely modellekkel készül a Hyundai a jövő év januárjában megrendezésre kerülő Detroit-i Autószalonra.


Az új modellek közül kettő már hivatalosan is megerősítést nyert. Biztosan ott lesz a Veloster modell turbófeltöltővel felszerelt 1,6 literes T-GDi motorral felszerelt változata, amely külső megjelenésében is eltér majd az idén bemutatott, hagyományos változattól.


A másik biztos újdonság a Genesis Coupe megújított változatának amerikai megjelenése, mely formavilágában közelít a Hyundai mostanában alkalmazott folyékony szobrászat stílusirányzatához.


Hivatalos forrásból meg nem erősített hírek szerint azonban könnyen elképzelhető, hogy a januári seregszemlén bemutatják az Elantra Touring új generációját is. a jelenlegi szisztéma szerint ezt a nevet eddig az Európában és Ázsiában i30 cw néven forgalmazott kombi változat viselte. Amennyiben ez továbbra is így marad, könnyen elképzelhető, hogy a Detroit-i Atuókiállítás keretein belül kerül sor a Frankfurtban bemutatott második generációs i30 modell kombiváltozatának világpremierjére.

Néhány hónapja azonban arról is szóltak hírek, hogy könnyen elképzelhető, hogy az új i30 már bemutatott kompaktváltozatát is bemutathatják az Egyesült Államokban, amellyel komoly konkurenciát állíthatnának a tengerentúlon is sikeres Volkswagen Golfnak is.
    

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei