A Hyundai bővíti kapcsolatait a kínai autókereskedőkkel


A Hyundai Motor szorosabbra köti kapcsolatát a kínai kereskedőivel, mivel ez nagymértékben meghatározhatja a koreai autómárka sorsát a világ egyik leggyorsabban növekvő autópiacán.

A vállalat több, mint 50 kínai kereskedőjét hívta össze koreai központjába azért, hogy ismertesse a vállalat menedzsment filozófiáját és jövőbeli növekedési stratégiájának részleteit.   

A Beijing Hyundai vállalat kereskedői megtekintették a Hyundai Steel acélipari vállalatot is, amely az autógyár részét képezi, illetve koreai kulturális eseményeken is részt vettek.

A vállalat és kereskedői megegyeztek a közös együttműködésről, mely által a kínai vásárlók a legmagasabb szintű szolgáltatásokat és termékeket kaphatják meg.

Kínában a KIA Motors-t is magában foglaló Hyundai Motor Group egy új erőforrásgyártó létesítmény alapkövét is letették, mellyel a világ egyik legnagyobb piacán kívánják pozíciójukat megerősíteni.

A Hyundai Wia társaság – mely szintén a Hyundai részét képezi és a második legnagyobb autóalkatrész-gyártó Dél-Koreában – 270 millió dollár értékben készíti el a motorgyártó üzemet Kína keleti partjainál.   

„A Rizhao városában létesülő gyár termelésével együtt  600 ezer erőforrást állítanak majd elő éves szinten, a jelenlegi 400 ezres kapacitás helyett.” – mondta a csoport szóvivője.

A vállalat harmadik kínai motorgyárának termelése 2013-ban veszi kezdetét. Az itt készülő motorok a kínai autógyárakon túl a Hyundai oroszországi, illetve a KIA kínai üzemeibe is eljutnak majd.

Bővebben: koreaherald.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei