Újabb Veloster Turbo kémfotók Dél-Koreából, Spanyolországból


Habár már bejelentették, hogy az új Veloster Turbo változatát a 2012-es Detroit-i Autószalonon mutatják be, úgy tűnik, Dél-Koreában, illetve Spanyolországban még mindig folynak a modell tesztelései.

Az új Veloster Turbo-t az időközben már bemutatott 1,6 literes közvetlen befecskendezéses, turbófeltöltővel felszerelt T-GDi motor hajtja majd, melynek teljesítménye 204 lóerő. A Turbo változat külseje is a teljesítményhez méltóan változik, hiszen elöl mélyebbre húzott orrot kap nagyobb levegőbeömlő nyílásokkal, illetve új első légterelőket, amelyek még inkább kihangsúlyozzák a modell sportos képességeit.    



A Dél-Koreában most lencsevégre kapott autó agresszív oldalspoilereket is kapott, míg hátul elég kezdetleges dupla kipufogócső kivezetést kapott, amelyet nyilvánvalóan módosítanak a bemutatóig.


Az új 1,6 literes turbómotor 204 lóerős teljesítménye 64-gyel több, mint a már bemutatott GDi erőforrásé, amellyel a Hyundai reményei szerint az autó 8 másodperc alatt gyorsulhat 100 km/h-ra, végsebessége pedig több, mint 200 km/h lesz.




Időközben újabb kémvideók tanúskodnak arrról, hogy a bemutatás előtti hetekben még mindig tesztelik a Veloster Turbot a kaliforniai forróságban:


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei