Jövőre az Elantra Touring is megújul


A Hyundai Canada illetékesei megerősítették, hogy az Amerikában Elantra Touring néven futó, egyébként Európában i30 cw néven forgalmazott modell jövőre átadja helyét egy új modellnek.

Az új Elantra Touring a hírek szerint nagyban hasonlítani fog a szeptemberben Frankfurtban bemutatott új i30 generációra. Az új típus várhatóan 2012. májusában, 2013-as modellként fog megjelenni a kanadai piacon.

A koreai anyacég képviselői még semmi konkrétumot nem árultak el az Észak.Amerikában megjelenő modellváltozatról. Elképzelhető, hogy az i40/Sonata modellsorozathoz hasonlóan az Amerikában bemutatkozó változat egyéni formatervet kap majd, illetve felszereltségükben is különbözni fog az európai változattól.

Európában az új i30 1,6 literes, 133 lóerős motorral kerül majd forgalomba, hasonlóképpen az Amerikában kapható Accent modellhez. Felszereltségébe pedig a hat légzsák, ABS, ESP és az alacsony gördülési ellenállású abroncsok is beletartoznak majd. Várhatóan megjelenésekor az új Elantra Touring is jól felszerelt modellként és agresszív árazással jelenik meg az amerikai piacon.

Forrás: auto123.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei