A Hyundai i20 Észak-Írország Év Autója


A Hyundai Motor újabb elismeréseként Észak-Írország Autós Újságírói Szövetsége a vadonatúj i20 modelljét választotta a 2016-os Észak-Írország Év Autójának.

Az Ulster Autós Újságírók Szövetsége (UMWA) első alkalommal ítélte oda a 2016-os Észak-Írország Év Autója címet egy Hyundai modellnek, amelyet a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója, Tony Whitehorn vett át.


„Az új i20 azonnali hatást gyakorol kifinomult stílusával és minőségi belső terével” – méltatta az ultrastílusos kisautót Jim McCauley, az UMWA elnöke. „A csodálat pedig folytatódik, ahogy az autót stabilitásával, biztos kezelhetőségével és kiváló motorjaival kivisszük az útra. A végső meglepetés pedig a versenyképes ár, amelyért olyan minőségi csomagot kapunk, ami kiváló ár-érték arányt képvisel és az egészet az ötéves korlátozás nélküli garancia húzza alá.”


„Nagy örömünkre szolgál, hogy az Ulster Autós Újságírói Szövetségétől megkaptuk ezt a díjat” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Az i20 eddig is és ezután is a Hyundai egyik legfontosabb modellje. Az i20 ötajtós és háromajtós Coupe változata mellé 2016 elején érkező i20 Active az új 1,0 literes turbómotorral együtt hiszünk abban, hogy továbbra is stílusos, praktikus, gazdaságos és remek ár-érték arányú alternatívát kínálhatunk Nagy-Britannia legnépszerűbb autószegmensében.”


Az új generációs i20 erős versenytárs a népszerű B szegmensben, az új modellből 2015. januári bevezetése óta közel 12 ezer darab kelt el az Egyesült Királyságban, Észak-Írországban pedig az ix35 és az i10 után a harmadik legnépszerűbb Hyundai modell.  

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei