Egymillió kilométert futott Hyundai Accent Algériában


A Hyundai algériai képviselete nyereményjátékon keresztül kereste a legtöbbet futott autót, a nyertes Accent órája 949 ezer kilométernél is többet mutatott.

A Hyundai Motor Algérie a világon utolsóként árusítja az Accent LC modelljét, amelyet még 1999-ben mutattak be. Az Indiában egészen 2015-ig gyártott modellből az algériai képviselet még a modell gyártásának leállítása előtt egy nagyobb készletet rendelt, az autók értékesítésének reklámozásához pedig még februárban hirdette meg azon nyereményjátékát, amelyben a legtöbbet futott Hyundai Accent modellt keresték.  


A versenyre közel hatszázan neveztek, akik közül július végén három jelentkezőt választottak ki. Ezek után a Hyundai saját szervizműhelyében ellenőrizte az autók motorjának, felfüggesztéseinek állapotát és megvizsgálták az alkatrészek eredetiségét is.


A nyertes így Abdeslem Nemouchi lett, aki 2008-as Accentjével pályázatának február végi benyújtásáig 941 ezer, az idén októberi eredményhirdetésig pedig összesen 949 573 kilométert tett meg. Ez évente mintegy 135 ezer kilométeres átlagot jelent. Ezzel 25 alkalommal kerülhette volna meg a Földet, vagy 580-szor járhatta volna végig Algéria tengerparti szakaszát.


Nemouchi autóját 2008-ban újonnan, egy hivatalos Hyundai márkakereskedésben vásárolta. A fiatalember akkor egy állami vállalatnál dolgozott, ahonnan néhány hónappal később elbocsátották. A nehéz helyzetbe került férfi taxizásba kezdett autójával, amit azóta szinte nonstop végez. „Nyugodtan végezhettem a munkámat éjjel-nappal, hiszen tudtam, hogy az autóm megbízható, sosem hagyott cserben” – mondta a tulajdonos.


A 34 éves Nemouchi autójának futásteljesítményével egy vadonatúj Accent „Last Edition” modellt nyert meg, amelynek iratait és kulcsait a képviselet központjában személyesen a Hyundai Motor Algérie ügyvezetőjétől, Omar Rebrabtól vehette át. A férfi ezen felül egy Hyundai kiegészítőkből álló ajándékcsomagot is átvehetett Radia Zianitól, a cég kommunikációs vezetőjétől.


A verseny arra is alkalmat adott a Hyundainak, hogy díjazzák azt a facebook rajongót, aki a „Találd ki, mennyit mutat az óra” felhívásra a legközelebbi választ adta, így a 22 éves Nesrine Nacer is egy ajándékcsomaggal gazdagodott.   


A csaknem egymillió kilométert futott Accent a képviselet bemutatótermének központi helyére került, ahol mindenki láthatja, milyen robusztus és elpusztíthatatlan konstrukciót képes alkotni a Hyundai.

Forrás: motors-dz.comelwatan.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei