Új modelleket mutatott be a Hyundai Dubaiban


A Hyundai Motor két vadonatúj modellel érkezett a Dubai Nemzetközi Autószalonra, amelyek tovább erősíthetik a márka pozícióit a régióban.

Az Egyesült Arab Emirátusok fővárosában, a Dubai Világkereskedelmi Központban megrendezett nemzetközi autókiállításon a Hyundai első alkalommal mutatta be a vállalat közel-keleti régióban is legnépszerűbb kompakt limuzinjának, az Elantrának legújabb generációját, amely mellett egy vadonatúj kisterepjáró, a Creta itt tartotta régiópremierjét.  

A Hyundai Motor mindkét modell elérhető áron kínált dinamikus formatervével, kiváló minőségével meg kívánja erősíteni a régió második legnagyobb autógyártójának pozícióit. Amíg a Creta már novembertől elérhető lesz a régióban, a vadonatúj Elantra bevezetésére 2016 elején kerül sor.  


„A vadonatúj Elantra elődjének nyomdokaiba lépve, új szintre emeli a világ legjobb kompakt limuzinját annak elsőrangú technológiai csomagjával” – mondta Jin (James) Kim, a Hyundai Afrika és Közel-Kelet Régió alelnöke. „Ugyanígy a Creta lenyűgöző megjelenést, versenyképes teljesítményt és robusztus felépítést kínál megfizethető árszinten, amellyel tovább erősíthetjük a Hyundai lenyűgöző szabadidő-autó kínálatát.”

A vadonatúj Elantra kategóriájában meghatározó belső térrel és kifinomult külső megjelenéssel büszkélkedhet, amely a Hyundai folyamatosan fejlődő formai filozófiáját tükrözi. Ennek jegyében a külső megjelenés dinamikus precizitást sugall, amely az új modell kényelmes, modern és sportos érzetét fogja össze. A nagy hatszögletű hűtőmaszk energiát sugárzó karcsú és sportos fényszórókkal párosul, miközben a sima felületek aktív kiállást biztosítanak az autónak.


A típus büszke örökségére építkezve az új modell világszínvonalával új mércét állít. A vadonatúj Elantra elődjénél 20 milliméterrel hosszabb és 25-tel szélesebb, amely tágas belső teret eredményez. A karosszéria struktúrája a merevség és tartósság fokozására a korábbi generációnál 32 százalékkal több ultra nagy szakítószilárdságú acélt tartalmaz.    

Az új modell hatalmas ugrást jelent számos kényelmi biztonsági felszereltségének köszönhetően. az Integrált Memóriás Ülés (IMS) a vezető kényelmét fokozza, míg az automatikus csomagtér-nyitás segítségével könnyebben pakolható a csomagtér. Ezeken felül olyan kategóriavezető biztonsági rendszerek jelentek meg a modellben, mint az első-hátsó parkolószenzor, térdlégzsák, LED nappali menetfény, holttérfigyelő-rendszer és hátsó keresztirányú forgalmat figyelő rendszer.  


A Hyundai mérnökei gazdaságos és hatékony motorokat dolgoztak ki azért, hogy a vadonatúj Elantra fokozott teljesítményt nyújtson. Ennek eredményeként az új modell lenyűgöző teljesítményt alacsony és közepes fordulatszámon is, amellyel jelentősen javul a vezethetőség, akár manuális, akár automatikus váltóval szerelték az autót. Az új Elantra 1,6 és 2,0 literes benzines erőforrásokkal kerül forgalomba 2016 elején. .


Az új Hyundai modellek stílusos formatervével érkező vadonatúj Creta modell sportos külső megjelenést és stabil, magabiztos kiállást kapott. Az autó merész eleje, méretes oldala és sportos hátsója közötti harmónia érzékelhető. Az autó kinézetét 17 collos alufelnik, króm ködlámpakeretek teszik teljessé ahhoz, hogy a kisterepjáró kitűnjön a tömegből.

A Creta a Hyundai legújabb olyan terméke, amely követi a vállalat Modern Prémium márkairányzatát. Belül minőségi anyagok, ezüstös krómbetétek és puha műszerfal várja az utasokat, akik az autó minden részletében tapasztalhatják a kényelem legmagasabb szintjét. A műszerpult hasznos technológiákat tartalmaz, amelyek között 5 collos érintőképernyő, kulcsnélküli rendszer és ionizátorral ellátott automatikus hőfokszabályozás is megtalálható.  


A Közel-Keletre már novemberben megérkező elérhető árú modell erőteljes 1,6 literes motorjával, stílusos megjelenésével, robusztus felépítésével és magabiztos kezelhetőségével tűnik ki a tömegből.

Forrás: gdnonline.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei