Több helyen lehet üzemanyagcellás Hyundaihoz jutni Kaliforniában


Kaliforniában immár négy helyen lehet a Hyundai forradalmi üzemanyagcellás technológiáját kipróbálni és lízingelni.

A Keyes Hyundai márkakereskedés a legújabb olyan képviselet, amelynek a Hyundai Motor America engedélyezte, hogy árusíthatja a Hyundai Tucson Fuel Cell legújabb, 2016-os változatát. „A Keyes kényelmes helyen, Los Angeles északi részén fekszik, így jobban kiszolgálhatja üzemanyagcellás autóval rendelkező dél-kaliforniai ügyfeleinket” – mondta Dave Zuchowski, a Hyundai Motor America elnöke.  


A Tustin Hyundai, a carsoni Win Hyundai és az Anaheimben található Hardin Hyundai már korábban is árusíthatott üzemanyagcellás modellt. A kereskedések esetében feltétel, hogy bizonyos követelményeknek meg kell felelniük ahhoz, hogy az üzemanyagcellás Tucsonokat értékesíthessék, illetve a szerviz munkatársainak érteniük is kell az autók működéséhez és szervizeléséhez.     


„A Keyes Hyundai kereskedésben mindannyian nagyon örülünk annak, hogy mostantól mi is árusíthatjuk a Tucson Fuel Cell hidrogénes modelljét” – mondta David Kohan, a Keyes Hyundai ügyvezetője.  


A 2016-os Hyundai Tucson Fuel Cell modellt Los Angeles és Orange megye régiójában lehet lízingelni. Az autót 2 999 dolláros kezdő befizetés mellett 36 hónapos futamidőre havi 499 dollárért lehet lízingbe venni. Ez a havi befizetés nemcsak a lízing díját, de a szükséges hidrogén üzemanyagot, valamint a „Szolgálatára” szervizcsomagot is magában foglalja, amely a Tucson Fuel Cell megjeneléséig csak az Equus luxuslimuzin vásárlóinak járt.


A Hyundai az új modellévre némileg felfrissítette forradalmi üzemanyagcellás modelljét, így a 2016-os Tucsonhoz HomeLink funkció és két új külső színárnyalat is elérhető: a Hydro Kék és a Króm Ezüst. A Hyundai saját bevallása szerin összesen 75 Tucson Fuel Cell modellt szállított ki a típus 2014 júniusi piaci startja óta.  

Forrás: edmunds.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei