Decembertől több Creta és Elite i20 készül Indiában


A Hyundai Motor indiai gyárában decembertől növelik az Elite i20 és a Creta modellek termelési darabszámát, hogy ezzel csökkentsék az autók várakozási listáját.

A Hyundai Motor India Limited vállalat ügyvezetője, Bo Shin Seo egy interjúban elárulta, hogy a vállalat tervei szerint az eddigi havi 7 ezer darabos szintről 9-10 ezerre kívánják növelni az Elite i20 és a Creta modellek havi gyártási darabszámát, hogy ezzel csökkentsék a két modell várólistájának hosszát.


A vezető azt is hozzátette, jövő évtől kezdődően folyamatosan keresik azokat a lehetőségeket, amelyekkel minden hónapban nagyjából 2 ezer darabbal tudnák növelni a termelés mennyiségét azoknál a modelleknél, amelyeknél éppen nagyobb kereslet mutatkozik. A vállalat új gyár felépítése helyett a maximumig kívánja növelni a meglévő Chennai gyáregységeinek kapacitását annak érdekében, hogy a növekvő keresletnek megfeleljenek.   


Az Indiában július 21 óta kapható Hyundai Creta megjelenése óta hatalmas vihart kavar az indiai autópiacon. A Creta több mint 7 ezer darabos havi értékesítési eredményével két egymást követő hónapban, augusztusban és szeptemberben is a hobbiterepjárók eladási ranglistájának csúcsára ugrott.

Forrás: ibtimes.co.in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei