Megújult a Hyundai HB20X


Brazíliában bemutatták a Hyundai HB20 modellre épített szabadidő-autó új változatát is, amely egyedi külső megjelenése mellett ugyanazokat a frissítéseket tartalmazza, mint a hagyományos változatok.

A Hyundai bejelentette, hogy a HB20 kisautó után immár a HB20X hobbiterepjáró változat is megújult. A november közepétől kapható kisautó stílusában követi a korábban már megjelent HB20 módosításait, ám ahhoz képest műszakilag is tud újat mutatni.    


A legnagyobb változás a HB20 kisautóétól is eltérő, teljesen egyedi új hűtőmaszk és lökhárítók, de új stílusúak az immár 16 colos keréktárcsák, amelyektől az autó magassága további egy centiméterrel növekedett. Hangsúlyosabbá vált a mostantól krómkeretbe foglalt hatszögletű hűtőmaszk, új helyre kerültek a módosított ködlámpák, míg hátul teljesen újak a lámpatestek és műanyag lemezek védik a karosszériát az esetleges sérülésektől.


A kizárólag a nagyobbik, 1,6 literes motorral elérhető HB20X megkapta a kisautónál már bevezetett új hatfokozatú manuális, illetve automatikus, de akár szekvenciálisan kapcsolható váltóművet, a kis szabadidő-autó azonban egyedüliként mostantól elektromos szervokormánnyal készül.  


A november közepétől kapható HB20X kétféle, Style és Premium változatban lesz elérhető. Alapfelszereltség a dupla légzsák, a légkondicionáló, az elektromos ablak és tükör, a központi zár, a 16 colos könnyűfém kerekek, a ködlámpa, a négy irányban állítható multifunkciós kormány és a Bluetooth kihangosító. A drágább kivitelben már automatikus légkondicionáló, oldallégzsákok, fényérzékelő, tolatóradar és LED nappali menetfények is járnak. Mindkét változatnál opciós a barna bőrhuzat és a multimédiás rendszer.  


Forrás: g1.globo.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei