A Hyundai Motorsport meglepte a Shell walesi ügyfeleit


A Hyundai Motorsport teljes csapata egy hétre átvette a Shell egyik walesi töltőállomásának üzemeltetését, a vásárlók autóit a raliversenyzők tankolták fel és át is nézték azokat. 

A Shell és a Hyundai angol képviseleteinek együttműködésében a Hyundai Motorsport csapata, köztük Dani Sordo, Hayden Paddon, Thierry Neuville, Kevin Abbring és navigátoraik egy egész héten át várták az ügyfeleket az „Experience Hyundai” akció keretében a walesi Llandudno melletti Shell Black Cat töltőállomáson.


A Hyundai közeli Threeways Garage márkaképviselet szervizes munkatársai mellett a Hyundai Motorsport összes párosa üdvözölt minden betérő vásárlót, ingyenes átvizsgálást, Shell Helix olajfeltöltést, illetve Shell V-Power üzemanyagot ajánlott fel számukra. Az átvizsgáláson átesett ügyfelek részletes állapotlapot kaptak, amelyen feltüntették az esetlegesen talált hibákat, valamint egyedi Hyundai-Shell ajándékokat is kaptak.


„A rali távoli világa és a nehézkes szakaszok mérföldjeinek százai miatt a műszaki állapot mindennél fontosabb számunkra és versenyzőkként nekünk is képesnek lennünk bármilyen problémát pillanatok alatt elhárítani az út szélén – legyen az egy defektes kerék cseréje vagy egy sérült hűtőrendszer javítása” – mondta Hayden Paddon. „Remek dolog volt helyi sofőrökkel találkozni, megosztani tudásunkat velük mivel az angliai tél hamarosan megérkezik, jó tudni, hogy mindannyian felkészültek a téli vezetési körülményekre.”


„a Hyundai Shell World Rally Team névadó támogatójaként és technikai partnereként pontosan tudjuk, milyen hatással vannak a csapatok a világban” – mondta David Moss, a Shell észak-európai régiójának kiskereskedelmi igazgatója. „Ezért nagyon örülünk, hogy egyesíthettük erőinket a Hyundai Motor UK-vel azért, hogy ezt a különleges lehetőséget biztosíthassuk a Shell ügyfeleinek, amivel egyben áthidaltuk a versenyprogramunk és a mindennapi autósok közötti szakadékot.”   


„A Walesi-ralihoz közeledve fantasztikus dolog, hogy WRC pilótáink segítik a helyi közösséget a Shell bázisán alapvető ellenőrzések elvégzésével” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „A tél közeledtével nagyon fontos, hogy megbizonyosodjunk autónk tökéletes állapotáról. Biztos vagyok abban, hogy csapataink kezdeményezésére a helyi autósok is átnézetik autóikat.”


Forrás: cardealermagazine.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei