Autós triatlonon bizonyított a Hyundai környezetbarát modellkínálata


A Hyundai Motor legújabb kampányában a vállalat környezetbarát üzemanyagcellás és hibrid modelljeinek részvételével egy olyan egyedi triatlonversenyt szerveztek, amelyben a modellek mellett a kihívás valódi természetét mutatják be.  

A különleges triatlonhoz a Hyundai Motor a világhírű Hoyt triatlonpárost kérte fel. Dick Hoyt és születése óta lebénult fia, Rick együtt most egy olyan triatlonra vállalkoztak, amihez foghatón még soha nem vettek részt. Dick és Rick elkötelezetten küzdenek meg a tévhitekkel és eközben a Hyundai azon hitvallását is megosztják a világgal, mely szerint minden kihívást meg lehet oldani.


Ahhoz, hogy terjesszék az üzenetet, mely szerint bárki képes bármire, a Hyundai Motor három környezetbarát modelljét, a Tucson Fuel Cell, a Sonata Hybrid és a Sonata Plug-in Hybrid autóit küldte az amerikai Bostonba, amelynek közelében a család él. Minden egyes modell a triatlon egy részét teljesítette – úszás, kerékpározás és futás.

Az innovatív kampánnyal a Hyundai Motor bemutatja a Tucson Fuel Cell, a Sonata Hybrid és Plug-in Hybrid termékeinek alacsony emissziós képességeit. A kampány emellett a Hyundai Motor azon elszántságát is demonstrálja, amellyel a vállalat túllendül a technológiai nehézségeken, csökkenti a károsanyag-kibocsátást és ezzel kielégíti a környezetbarát modellek iránt érdeklődő vásárlók igényeit.


„A Hyundai Motor környezetvédelem iránti elkötelezettségének története során a kihívásoktól függetlenül mindig jobbá kívántuk tenni környezetbarát autóinkat és ez a hozzáállás párhuzamba állítható a Hoyt család fogyatékosokkal szembeni előítéletekkel folytatott küzdelmével” – mondta Scott Noh, a Hyundai Motor marketingvezetője.   

A világ első tömeggyártásban készülő üzemanyagcellás autója, a Tucson Fuel Cell az Onota tó felszínén teljesített az úszást, ahol rendkívül szigorúak a környezetvédelmi előírások. Mivel a Tucson Fuel Cell csupán vízpárát bocsát ki, az autó a vízen úszva bizonyítja zéróemissziós képességeit.  


Sonata Hybrid modell kategóriájában legerősebb motorjával teljesítette a kerékpározást. A környezetbarát modellre egy az autónál jóval nehezebb utánfutót akasztottak, de még ezzel is könnyedén teljesítette az hegyi szakaszt. Az elfogadás és az akadályok leküzdésének üzenetét kiemelve a Sonata Hybrid az alábbi üzenetet hagyta a pályán: „Ha meggyógyítjuk a Földet, magunkat is meggyógyítjuk.”


A triatlon futás részét a Sonata Plug-in Hybrid modelljére hagyták, amely tökéletes járműnek bizonyult nagy, konnektorról feltölthető akkumulátorával. Feltöltve elektromos autóként káros emisszió nélkül képes dolgozni, miközben a benzinmotor hosszabb utazásokon elsősorban az akkuk feltöltésére szolgál. Az autó képes akár 44 kilométert is megtenni a benzinmotor segítsége nélkül, így a Sonata Plug-in Hybrid azzal bizonyította környezetbarát mivoltát, hogy elektromos üzemben teljesítette a 42,195 kilométeres maratoni szakaszt.   

Amikor a Hyundai autóinak segítségével a Hoyt csapat versenyzett, a különleges triatlon során mindkettőjüknek egyedi élményben volt részük és ahogyan mindig, most is együtt léphették át a célvonalat.


Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei