Saját modellszériát kapott a Hyundai versenyzője


A Hyundai belgiumi forgalmazója a Brüsszeli Autószalonon egy különleges i20 modellszériát mutatott be, amellyel a belga Thierry Neuville teljesítménye előtt tisztelegnek. 

A Hyundai a Brüsszeli Autószalonra időzítve bemutatta az i20 modell sportos karosszériaelemekkel kiegészített változatát. Az új modell a Thierry Neuville" különleges széria nevet viseli, amellyel emléket állít a Hyundai Motorsport belga pilótájának 2016-os WRC második helyezésének.  


Ami az autón rögtön feltűnik,, azok a narancssárga betétek, amelyek Neuville márkalogójának színei is egyben. Ehhez nagyon jól passzol az éjfekete fényezés, amelyeket narancsbetétes első és hátsó lökhárítók, küszöbtoldatok mellett elöl narancsbetétes könnyűfém felnik és 195/45 méretű 17 colos kerekek egészítenek ki. Hátul már szürkék az alufelnik, amellyel a gyártó az i20 WRC bemutatóautók eltérő felnijeire utal.A hátsó ajtón természetesen ott feszít Neuville TN monogrammja is.   


A 2 965 euróért vásárolható csomag a belső teret sem hagyta érintetlenül, ahol narancsszínű betéteket kaptak a légbeömlők és a váltógomb, az üléseken pedig szintén narancs csíkozású alcantara huzatok feszülnek. Az ülések hátulján itt is megtalálható Neuville jellegzetes TN logója. Az i20 Thierry Neuville modell ráadásul 25 milliméteres ültetést is kapott, hogy a sportos összhatás teljes legyen. . 


A csomag természetesen nemcsak fekete színben rendelhető, az i20 összesen nyolcféle árnyalata közül lehet választani. A kiegészítőket ráadásul az i20 teljes motorválasztékával együtt lehet kérni, ráadásul a háromajtós Coupe kivitelben is, amely így sokkal jobban illik az idei szezonban használt i20 Coupe WRC változathoz. 

Forrás: autosportnieuws.be

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei