Teherautó-vezetőknek tartott konferenciát a Hyundai


A Hyundai Motor az elmúlt év végén első alkalommal tartott olyan konferenciát, amelyre haszonjármű-vásárlóit hívta meg azért, hogy fejlessze a velük kialakult kapcsolatokat. 

A Hyundai Motor tavaly december közepén tartotta meg a "H:EAR-O" névre keresztelt konferenciáját, amelyet kifejezetten olyan vásárlók számára rendezett, akik haszonjárműveket vásároltak a társaságtól. A koreai Hwaseong városának Rolling Hills szállodájában megtartott rendezvény elsődleges célja az volt, hogy azzal erősítsék kapcsolataikat a teherautókat vásárló közönséggel. 

A Hyundai Motor közleménye szerint a vállalat a korábbiaknál nagyobb erőfeszítést kíván tenni azért, hogy meghallgassa vásárlóinak véleményét. Ez azonban nemcsak a személyautókra vonatkozik, de a haszonjárművekre is, hiszen ezen a területen is fontos a vállalat számára, hogy olyan járműveket fejlesszen, amely megfelel a vásárlók igényeinek és elvárásainak.A "H:EAR-O," kifejezésben egyébként a H a Hyundai Motort jelöli, míg az EAR az angol kifejezés nyomán utal arra, hogy a vállalat kész meghallgatni a vásárlókat, akiket az O jelképez. 


A kétnapos rendezvényre a Hyundai Motor 30 haszonjármű-vezetőt hívott meg, akik számára különböző programokat kínáltak, többek között megtekinthették a Hyundai Namyang fejlesztőközpontját, részt vehettek egy számukra rendezett konferencián, elmondhatták véleményüket és tapasztalataikat a Hyundai haszonjárműveiről, de egy vacsorán is részt vehettek. A program része volt egy kérdezz-felelek típusú összejövetel is, ahol a sofőrök elmondhatták, mire vágynak és milyen igényeik vannak vezetés közben. 

A Hyundai Namyang fejlesztőközpontjában a résztvevők láthatták a vállalat legújabb haszonjárműveket érintő technológiáit és fejlesztéseit, többek között az automatikus vészfékrendszert is. Ezen kívül jártak egy olyan bemutatóteremben is, ahol a Hyundai teherautóiba fejlesztett dízelmotorjait állították ki, de egy vezetői szimulátorba is beülhettek a résztvevők. 

"A "H:EAR-O" rendezvényen elhangzott vélemények értékes eszközt jelentenek a Hyundai Motor jövőbeli működéséhez" - mondta a vállalat egyik képviselője. "A Hyundai Motor a jövőben minden évben megrendez egy ilyen jellegű összejövetelt azért, hogy kielégíthesse a különböző vásárlói igényeket." 

Forrás: koreatimes.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei