Újra a Hyundai i10 a legjobb kisautó Angliában


A What Car? magazin idén is a Hyundai i10 modellt választotta a Legjobb Városi Kisautónak, amellyel a modell immár négy egymást követő évben tudta megvédeni címét.

Az új Hyundai i10 ismét bizonyította kiválóságát, hiszen immár negyedik éve választotta meg a What Car? autós magazin Év Autója választás Legjobb Városi Kisautójának. A Hyundai i10-nek megmérettetésen új kihívókkal, így a Suzuki Celerioval, illetve olyan már néhány éve közkedvelt modellekkel, mint a Skoda Citigo is sikerült megvédenie vezető pozícióját.


"Nem volt semmi kétségünk, így egyértelműen a Hyundai i10-et választottuk győztesnek" - mondta Steve Huntingford, a What Car? magazin szerkesztője."Olcsón megkapható és fenntartható, kényelmes és városon belül könnyedén manőverezhető. De olyan luxusigényeket is kielégít, amelyek nagyon ritkán találhatóak meg ebben a kategóriában, ráadásul ehhez jön még az ötéves garancia. Az i10 továbbra is olyan érzés, mintha egy kategóriával a többiek felett állna, a legtöbb teret , a legokosabb belső elrendezést és a legfinomabb motort isez a modell kínálja. Az i10 egy rendes, felnőttes autó. amely nemcsak városi szaladgáláshoz, hanem kedvenc kisautónak is megfelel."

Az új Hyundai i10 Premium SE változata ezen túlmenően elnyerte a "Legjobb vétel 11 ezer font alatt" kategóriát is. "A legmagasabb Premium SE kivitelt különösen ajánljuk, amelyben már szériaként jár a piacvezető 7 colos érintőképernyős multimédia rendszer, Aplle CarPlay, Bluetooth, digitális rádió és navigáció" - folytatta Huntingford. "Van benne légkondicionáló, fűtött ülések és kormánykerék - mindez egy apró városi autóban. Az i10 többi része változatlanul vonzó maradt." 


"Az i10 modellünket a 2014-es piaci bevezetése óta mind az iparágon belül, mind pedig a vásárlók is folyamatosan dicsérik, így már a kínálatunk egyik legmenőbb típusává vált" - mondta Tohy Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. "2017-re bemutatkozott az új i10, amely nemcsak friss külső megjelenésével, de új technológiájával is a szegmens fölé emelkedik azáltal, hogy olyan dolgokat kínál, amelyek máshol csak magasabb kategóriában elérhető."     

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei