A Hyundai i10 az Év Importautója


A német Auto Bild magazin az Év importautójának választotta a Hyundai i10 kisautóját, amely minőségével, garanciacsomagjával és szolgáltatásaival, valamint 87 lóerős benzinmotorjával érdemelte ki az elismerést.

A Hyundai újabb elismerést szerzett, amikor az Auto Bild magazin a kisautók kategóriájában az Év importautójának választotta az i10-et. Európa legnagyobb példányszámú autós szaklapja leginkább az autó kiváló minőségét, példás garanciáját és egyszerű kezelhetőségét értékelték nagyra. Emellett kellemes társ a Hyundai 1.2 literes négyhengeres benzines erőforrása, amely 87 lóerős teljesítményével és alacsony fogyasztásával tűnik ki. A Hyundai azon kevés gyártók egyike, amely csendes négyhengeres erőforrást kínál, amellyel növelik a kisautó menetkényelmét, amit a vásárlók kívánságra akár négyfokozatú automatával is választhatnak.   


A 3,57 méter hosszú kisautó 252 literről akár 1 046 literesre bővíthető csomagterével, illetve a modern multimédiás rendszerrel is felszerelhető, kristálytisztán értelmezhető műszerfal egyszerű kezelhetőségével úgyszintén meggyőzték az Auto Bild zsűrijét. A Hyundai i10 előnyeit már 2017 februárban egy összehasonlító teszten is bizonyította, ahol a Renault Twingo és a VW Up modelleket győzte le.


Az Auto Bild választását még könnyebbé tette az i10 egyedülálló garanciacsomagja. Ahogyan az összes Hyundai személyautó esetében, az i10-nél is él az 5 éves,kilométerkorlát nélküli garancia,amely mellett a fényezésre,illetve az országúti segélyszolgálatra is érvényes az ajánlat. Ráadásul ezt Németországban a rendszeres, márkaszervizekben elvégzett karbantartásokkal akár az autó 200 ezer kilométeres futásteljesítményéig meg lehet hosszabbítani. Az Auto Bild ítélete: "Mindennek olyan jól kellene működnie, mint a Hyundai i10."    


"Erre a kitüntetésre különösen büszkék vagyunk" -mondja Markus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland ügyvezetője. "Különösen azért,mert ez bizonyítja, hogy filozófiánk,minőségünk, formatervünk és biztonságunk a legkissebb szegmensben is tökéletes."

Forrás: hyundai.news

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei