Különleges Konát vezet a Hyundai osztrák márkanagykövete


A Hyundai osztrák importőre egy különlegesen feldíszített Kona modellel lepte meg a típus helyi márkanagykövetét, az autót ugyanis a sztárdizájner arculatához öltöztették.

A magyar importőrhöz hasonlóan a Hyundai osztrák képviselete is saját márkanagykövetet választott vadonatúj Kona kisterepjárójának népszerűsítéséhez. Marina Hörmannseder divattervező  nemrég vehette át különlegesen átalakított új autóját, "Ez egy valódi életstílus-crossover, ami számomra tökéletes méretű. Kompakt, magas színvonalú formaterv és aprólékos részletmegoldások jellemzik.  Ez az új kedvencem.”


Marina Hörmanseder formatervezővel a Hyundainak a lehető legjobb véleményvezért sikerült megnyernie, hiszen a fiatal tehetség egyesíti mindazt, ami az új Konához passzol: forma, életstílus, egyéniség, személyiség és sokszínűség – mindez pedig nagyon hiteles és szimpatikus formában. 


„Az út, amivel Marina Hörmansederrel elindultunk, még egy új és innovatív mód a Hyundai reklámstratégiájában” –mondta Emanuela Novakovic, a Hyundai osztrák képviseletének marketingvezetője. „A cél új célcsoportok elérése,de egyben a márkakép javítása és újrapozícionálása is. Nagyon örülünk annak, hogy Marina Hörmansedert sikerült megnyernünk egy olyan életstílus-modell, mint amilyen az új Kona számára.”


A bécsi Hilton Danube Waterfront szállodában megrendezésre került osztrák Hyundai márkakereskedők értekezletén Marina Hörmanseder személyesen is részt vett és itt vehette át vadonatúj Hyundai Kona autóját is. Az autó különlegessége, hogy annak karosszériáját Marina saját tervezésű csatos ruhájához igazították. „Ez számunkra és Marina számára is egy premier – mivel eddig még nem volt olyan autó, amelynek kinézetét Marina Hörmanseder alakította volna ki.”

Forrás:  leadersnet.at

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei