Megnyílt a Hyundai Motorstúdió Peking


A Hyundai Motor Pekingben is megnyitotta vadonatúj Hyundai Motorstúdió márkaélmény-központját, amely olyan új ötletek felfedezését szolgálja, amely a fejlett technológia, a modern művészet és a környezeti fenntarthatóság alapja lehet.

A Peking Chaoyang kerületének Dashnanzi részén elterülő Hyundai Motorstúdió kétszintes épülete 1 749 négyzetméter alapterületét a „Kreatív Energia” áramlásaként alakították ki annak érdekében,hogy az inspiráció által az új ötletek összekössék a közönséget, a művészeket és a filozófusokat. Ez a megközelítés kísérlet a fejlett technológia és a modern művészetek közötti kapcsolatra, amely lehetőséget ad a Hyundai Motor számára, hogy a közönséget felvilágosítsa a formatervezésről és a környezetről. 


A Hyundai Motorstúdió Peking a vibráló pekingi művészeti közösség részét alkotja, amelyet a 798 Art Zone, illetve a Dashanzi Művészeti Kerületnéven is ismernek. Az új központ egy 50 éves katonai gyárkomplexum része, amely ezzel egyedi építészeti stílust kapott.     


Ahogyan a Hyundai Motor folytatja modern Hyundai Motorstúdió hálózatának növekedését világszerte, a vállalat lehetőségeket tervez teremteni a márka számára, hogy kiállításai a művészetekkel kapcsolatba kerüljön és ezzel együtt kinyilvánítsa a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét.   


A Hyundai Motorstúdió Peking épületét úgy tervezték, hogy integrálja a különböző fenntarthatósági lehetőségeket. Közvetlenül az épület előtt egy”vivárium”, azaz egy üveggel borított botanikus kert fogadja a látogatókat, míg a „798 Térképe” névre keresztelt hatalmas fal üdvözli az épület felé közeledőket. Emellett az épület légtisztító rendszere szintén művészi formát öltött, így a levegő áramlása láthatóvá vált.


A második szinten található az autógaléria, vagy a „Garázs", ahol egy nagy LED kijelző olyan meditációs képeket mutat, amelyek a Hyundai Motor üzemanyagcellás technológiáját és tiszta energiákat szimbolizálnak. Ugyanitt kapott helyet a „Kontextus Kiállítás”, ahol a „szociális mobilitás” témakörében készült különböző művészi alkotások kerültek kiállításra.  Ezt a kiállítási területet kifejezetten a  helyi művészek alkotásainak bemutatására alakították ki, ahol minden évben más témakörben rendeznek kiállításokat. 


„A Hyundai Motorstúdió Peking egy fizikai hely és egy élmény, amely a fenntarthatóság és a kreatív energia  bajnokságát testesíti meg” – mondta Eui-sun Chung, a Hyundai Motor Company alelnöke a megnyitón. „Nagyon örülünk annak, hogy ezt a kezdeményezést a 798 részeként tudjuk beilleszteni, amely tele van innovációval és kísérleti kreativitással.”


A pekingi a második olyan Hyundai Motorstúdió, amely Dél-Koreán kívül épült fel, a másik az oroszországi Moszkvában található. a legelső Motorstúdió 2014-ben nyitotta meg kapuit Szöulban és további három helyen (Hanam, Goyang és COEX) hirdeti a márka és a modern művészetek kapcsolatát.    

Forrás: finchannel.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei