Hamarosan jönnek a Hyundai N-Line sportcsomagjai


A vállalat angol képviseletének vezetője szerint a Hyundai Motor új felszereltségi csomaggal kívánja sportosabbá tenni a hagyományos modelleket. 

Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója most megerősítette azt a korábban már felröppent hírt, amely szerint a Hyundai hamarosan bemutatja N-Line csomagját, amellyel a vásárlók a hagyományos modelleket is olyanná alakíthatják, mintha azok a valóban sportos N modellek lennének. "Az a feladatunk, hogy ezeket az autólat elérhetővé tegyük mindenki számára. Ezt egyrészt azzal érjük el, hogy jó áron adjuk az i30 N modellt, másrészt viszont a hamarosan érkező N-Line vagy N-Sport típusú autókkal." - mondta. 


Ezzel a fejlesztéssel a hagyományos Hyundai modellek egy sportos, dinamikusabb formai kiegészítőket tartalmazó felszereléscsomagot kapnak. A rivális márkák, illetve a Kia Motors GT-Line változataihoz hasonlóan a Hyundainál is valószínűleg légterelőket, nagyobb kerekeket, ültetett futóművet, a belső térben különböző színes varrásokat, sportüléseket és egyéb kiegészítőket alkalmaznak majd a normál változatok megvadításához.


A sportos variációk bevezetése az i30 N sikeres bemutatását követően valósulhat meg, amely a koreai gyártó válasza a Volkswagen Golf GTI és a Honda Civic Type R sportautókra. Az új i30 N modellt a Hyundai Motor Nagyteljesítményű Járműfejlesztési Részlege készítette, amely több száz órát töltött az autó kialakításával, amelyet követően több ezer kört tettek meg a világ egyik legkeményebbnek tartott Nürburgring pályáján. 


A Hyundai i30 N fejlesztéséért az az Albert Biermann volt felelős, aki korábban a BMW M részlegének járműfejlesztését vezette. Biermann néhány hete beszélt először arról, hogy az N változatok jellegzetes formai elemeit akár a hétköznapi modellek is megkaphatják majd. Az i30 N 2018 január elejétől kapható az Egyesült Királyságban. 

Forrás: shropshirestar.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei