Használtként is győztes a Hyundai i10


Az angol What Car? magazin használtautó-értékelésében a Hyundai i10 kisautó két modellgenerációjának is díjat osztott, miközben a modell a „Legjobb Használt Autó” címet is kiérdemelte. 

A jelenlegi i10 modellt az 1-3 éves korosztályban a legjobb használt városi kisautóként értékelték, miközben az előző generációs változat a 7-10 éves kor közötti kategóriában tudott felülkerekedni konkurensein. Amellett, hogy most használt autóként is elismerték, a What Car? magazin a Hyundai i10 modellt folyamatosan a legjobb új autóként értékeli, hiszen az elmúlt négy év során minden évben szerepelt az újság Év Autója díjai között.  


„A Hyundai i10 nagy rajongói vagyunk, amit az is bizonyít, hogy ez az egyik kedvenc új kisautónk” – mondja Alex Robbins, a What Car? magazin használt autó rovatának szerkesztője. „Ráadásul még jobban teljesít használt autóként, hiszen riválisai a hosszú gyártói garanciájával nem tudnak lépést tartani, ahogyan bizonyított megbízhatóságával és kedvező árával sem. Az évek srán megszerettük remek tulajdonságait – térkínálatát, kényelmét, minőségérzetét és vezetési dinamikáját – így ez egy lenyűgöző használt városi kisautó, amely megérdemelten nyerte el a díjat.” 


A Hyundai i10 a miniautók szegmensének egyik legtágasabb és legkifinomultabb képviselője, amely olyan szintű kényelmi és biztonsági felszereltséggel rendelkezik, amelyet általában a nagyobb kisautókban vagy az alsó-középkategóriás modellekben lehet megtalálni. A luxusszintű felszerelések között megtalálható a kormányról vezérelhető sebességtartó és sebességkorlátozó rendszer, a fűtött kormánykerék és a fűtött első ülések, a nyomógombos indítással ellátott kulcsnélküli rendszer és az automata klímaberendezés. 


„Az i10 új autóként még mindig az egyik legnépszerűbb modellünk, ez a díj pedig azt is megmutatja, hogy akik használtként választják az autót, azok is a legjobbat kapják a pénzükért” – mondja Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Elismerésre méltó teljesítmény, hogy nemcsak egy, hanem mindjárt két generációval sikerült elnyerni ezt a díjat és bizonyíték az i10 remek képességeire, különösen ár-érték arányára, okos csomagolására és alacsony üzemeltetési költségeire.”

Az i10-hez alapáron jár a Hyundai 5 éves kilométerkorlát nélküli garanciája. Az iparág legjobb garanciális csomagja ezen felül 5 éves országúti segélyszolgálatot és öt évig éves ingyenes állapotfelmérést is tartalmaz. 

Forrás:hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei