Kettős elismerés a Hyundai új modelljeinek


A Hyundai Motor újabb elismeréseként az angol CarBuyer magazin az Ioniq plug-in hibridet a Legjobb hibrid, míg az i30 N modellt a Legjobb Forró Ferdehátú és a Legjobb Olcsó Sportkocsi kategória győztesévé választották.

A CarBuyer magazin tesztcsapatából álló zsűri kiemelten dicsérte az Ioniq gondos csomagját és vezetési élményét. A Plug--in változat elektromos hatótávja eléri a 63 kilométert, miközben széndioxid kibocsátása csupán 26 gramm kilométerenként. 

"Ugyan az Ioniq Plug-in Hybrid viszonylag új modell, egy kivételes autó" - mondja Stuart Milne, a Carbuyer szerkesztője. " A tágas ötszemélyes utastérrel és csomagtérrel kevés áldozatot kell csak hozni azért, hogy a valóban takarékos üzemet és a remek vezetési élményt élvezhessék. A multimédiás rendszer az egyik legkönnyebben kezelhető és az autó ára a konkurenseinél jóval kedvezőbb."


A Hyundai vadonatúj i30 N sportkompakt ritkán látott elismeréseket gyűjtött be a CarBuyer csapatától annak "remek erőátviteléért, eleven kezeléséért és értékarányos áráért." Van benne elektromosan változtatható felfüggesztés, nyomatékszabályozás alapáron és többféle - 250 és 275 lóerős változatban is kapható. 
.
"Bőséges teljesítményével, kellemes futóművével, kivételes kormányművével és fantasztikus hatfokozatú kéziváltójával a Hyundai i30 N megérdemelten ugrott a forró ferdehátú kategória élére" - tette hozzá Milne. "Ami az i30 N modellel kapcsolatosan valóban bámulatos, hogy a Hyundai legelső sportautójaként máris szégyenbe tudja hozni a kategória éllovasait. Az i30 N praktikumával, öt éves garanciájával és  figyelemre méltó árcédulájával nem csoda, hogy ez az autó lett a CarBuyer Legjobb Forró Ferdehátúak."


"Hatalmas megtiszteltetés, hogy két kategóriában is győztünk és ez valóban jól szemlélteti, hogy az érték és innováció kéz a kézben jár a Hyundainál" - mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. "Az Ioniq a környezetbarát kategória egyik leginkább lenyűgöző képviselője, míg az új i30 N valódi sportélményt nyújt - miközben mindkettő a márka említésre méltó fejlődését mutatja be."

Az Ioniq és az i30 N is a Hyundai iparág-vezető 5 éves garanciájával és országúti segélyszolgálattal rendelkezik. Az alapfelszereltséghez a legújabb olyan aktív biztonságtechnikai felszerelések is beletartoznak, mint az automata vészfékező rendszer, a sávtartó rendszer és a sebességkorlátozó tábla figyelmeztető.


A CarBuyer Legjobb Autó Díját az autók megbízhatósága, ára, üzemeltetési költségei alapján ítélik oda, de számít az is, milyen teljesítményt nyújt és hogyan kezelhető és mennyire könnyű az autóval együtt élni. A díjkategóriák azokat a típusokat tartalmazzák, amelyek az olvasók szerint a leginkább keresettek.

Forrás:fleetpoint.org

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei