Neuville szériát kapott a Hyundai i30 N Belgiumban


A Hyundai Motor első igazi sportautójának bemutatásához kapcsolódva a belga importőr Thierry Neuville tiszteletére különleges i30 N szériát mutatott be. 

A Hyundai Motor Belgiumban is most vezeti piacra a vállalat első valódi sportmodelljét, így a belga-luxemburgi forgalmazó ebből az alkalomból egy különleges szériával még tovább növelte az i30 N vonzerejét. Ehhez a Hyundai Motorsport WRC pilótája, Thierry Neuville adta nevét, aki a limitált széria első példányát meg is vásárolta. 


Miután Thierry Neuville lefoglalta a széria első darabját, még további 34 autó maradt az összesen 35 darabra korlátozott szériából a vásárlóknak. A Hyundai i30 N Thierry Neuville szériájának összes darabja megkapta a 275 lóerős Performance csomagot is. 


Külsőleg az i30 N Thierry Neuville széria különleges narancs,fekete vagy fehér csíkjaival és Neuville jellegzetes emblémájával különbözik a sportmodell normál változataitól. Persze az ügyfél kérésére az autót csíkok nélkül is leszállítják. Belül TN logók kerültek a szőnyegekre, valamint egy számozott plakett van a középkonzol alsó részén. Az importőr emellett egy exkluzív számozott kulcstartó dobozt és egy szintén számozott kulcstartót is ad ajándékba. 


Az i30 N Thierry Neuville széria első 34 vásárlója meghívást kap a Zolder versenypálya 2018 tavaszán megrendezésre kerülő pályanapjára is. Ekkor a tulajdonosok szakértő instruktorok irányításával olyan körülmények között tesztelhetik autóikat, amilyenekre azt fejlesztették. Hiszen az Albert Biermann és csapata által fejlesztett i30 N kialakításakor fontos szerepet kapott, hogy az autó módosítások nélkül is képes legyen versenypályán is teljesíteni
.

Bárkinek, aki megrendeli a Hyundai i30 N Performance csomagos változatát, nem kell felárat fizetnie a Thierry Neuville szériáért, mindössze gyorsnak kell lennie a megrendeléssel. A 33 999 eurós árával az i30 N a leginkább elérhető árú sportkompakt, amelyet a TN csomaggal még különlegesebbé tettek. 

Forrás hyundai.be

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei