Frissítik a Hyundai Creta indiai változatát


Idén a Hyundai Creta indiai változata is megújult formát ölt, amelynek tesztelését már az indiai utakon is megkezdték.

Első alkalommal sikerült lencsevégre kapni a Hyundai Creta 2018-as változatának egyik tesztpéldányát Indiában. Az erős álcázást viselő prototípust a Hyundai gyára közelében vették észre és ugyan nem sok látszik az autóból, azt azonban fel lehet fedezni, hogy az autó megjelenése számos ponton a Brazíliában és Kínában már kapható modellekhez hasonlóan változik majd. 


A képek alapján az autó első lökhárítója átalakul, ahogyan a LED menetfénnyel felszerelt projektoros lámpák is különböznek a most kapható változattól. Közöttük a hatszögletű hűtőmaszkban három széles vízszintes pálca jelzi a változást, ami jóval merészebbé teszi az autó kiállását. Az új kasztnihoz új formájú könnyűfém keréktárcsák is tartoznak, más jelentősebb változást azonban nem lehet észrevenni az autó sziluettjén.    


Belül az új Hyundai Creta várhatóan hétcolos multimédiás rendszerrel érkezik majd, amely alkalmas lesz az Android Auto és az Apple CarPlay alkalmazások kezelésére is. Ezeken túlmenően finomabb anyagokat tesznek a műszerfalra és az ajtókra, míg a vészvillogó kapcsolóját a középkonzolon feljebb helyezik. 


A 2018-as Hyundai Creta motorválasztéka várhatóan nem változik, ugyanazokat az erőforrásokat kapja majd, mint amelyek eddig is kaphatóak voltak. Így az új modell is 89 lóerős 1.4-es és 126 lovas 1.6-os dízelmotorokkal készül, de megtartják az 1.6-os benzines egységet is, amelynek teljesítménye 122 lóerő. Az összes változat hatfokozatú kézi váltót kap, de kívánságra automata is rendelhető hozzájuk. 

Az új Hyundai Creta várhatóan a 2018-as Auto Expo kiállításon debütálhat, ezt követően a piaci bevezetésre valamikor az első félév vége előtt kerülhet sor.   

Forrás: financialexpress.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei