FRISS: Álca nélkül a frissített Hyundai i20


Néhány nap múlva, az Új-Delhi Auto Expon mutatják be a Hyundai új Elite i20 modelljét, amelyről most először sikerült álcázatlan képeket készíteni. 

Egy Facebook csoportban bukkantak fel elsőként a Hyundai Elite i20 2018-as változatáról készített fotók, amelyeken kívül-belül feltárul a Hyundai kompakt kisautójának frissített változata. Az autó hivatalosan a jövő héten nyíló Új-Delhi Auto Expon mutatkozik be, ám az ottani szokásoknak megfelelően addigra már a kereskedésekbe is megérkeznek az autó első példányai.


Ahogyan az várható volt, az új i20 első kialakításán megjelent a kaszkád hűtőmaszk, amelyhez átrajzolták a teljes első lökhárítót és a ködlámpa fészkeit is. A fotón szereplő példány projektoros fényszórókat és LED nappali menetfényeket is kapott, így az vélhetően egy magasabban felszerelt kivitel lehet. Hátul szintén új rajzolatot kapott a lökhárító, ahol fekete betéttel kerítették körbe a fényvisszaverőket. A rendszámtartó mostantól a hátsó ajtóra kerül, közöttük újnak tűnik a hátsó lámpatest belső formája is. 


A belső térben az érintőképernyő körüli kapcsolók elrendezése tűnik eltérőnek, de a légkondicionáló középső légbeömlői is némileg változtak, ahogyan a vészvillogó és a központi ajtózár kapcsolóján is módosítottak egy keveset. A beömlők mintha ezüstös keretet is viselnének.


Az eddigi híradások szerint az új i20 indiai motorválasztékából eltűnik az 1.4 literes benzines és a hozzá kapcsolt automata váltópárosa, míg a kisebb 1.2-eshez fokozatmentes CVT váltó társulhat. A motorpaletta többi része és a váltók nagyjából változatlanul kerülnek át a modellfrissített változatokba.


A Hyundai a jövőhéten kezdődő Új-Delhi Auto Expo kiállításon ünnepli indiai fennállásának 20. évfordulóját. Ebből az alkalomból 15 modellt állít ki, ahol a Kona kisterepjáró, az Ioniq villanyautó mellett az Elite i20 frissített változata is bemutatkozik majd. 

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei