Hollywoodi produkcióban debütál az új Hyundai Veloster


A Hyundai nem mindennapi módját választotta vadonatúj Veloster modelljének piacra vezetésének, hiszen az új modell egy hollywoodi szuperprodukcióban mutathatja meg képességeit.

A Marvel filmstúdió Hangya című filmjének rajongói hamarosan megismerhetik a vadonatúj Hyundai Veloster stílusos formavilágát és kivételes teljesítményét, hiszen a modell "szerepet kapott" a stúdió "A Hangya és a Darázs" című új produkciójában. Az együttműködés az újonnan bemutatott sportkupé globális bevezetőkampányának szerves részét képezi, miközben a Marvel rajongóival nőhet a Hyundai márka iránti világszintű figyelem is.


A 2019-es Hyundai Veloster hirtelen a szuperhősök világában találja magát, amikor az egy izgalmas üldözési jelenetben tűnik fel. A hősies jelenet a végső menekülési autóként mutatja be a Velostert, amelynek sebességével és manőverező képességeivel egyetlen üldözője sem képes felvenni a versenyt - bármilyen méretű is legyen. 

"A Marvel lelkes rajongótáborához hasonlóan a Hyundai Veloster olyan vevőket vonz, akik folytonosan keresik a következő kivételes pillanatokat és új felfedezésekre és lehetőségekre vágynak" - mondja Dean Evans, a Hyundai Motor America egyik vezetője. "Mivel a Veloster és a Hangya is egyéniség, úgy érezzük,ez az együttműködés tökéletes és izgatottan várjuk, milyen új Marvel kaland lesz a következő." 


A siker adott, ha a Marvelt vesszük alapul,a Hangya film pedig garantálja a globális figyelmet. A Marvel stúdió által 2015-ben bemutatott "Hangya" összesen 519 millió dolláros bevételt hozott és gyorsan a rajongók kedvencévé vált. A folytatásról pedig már most úgy beszélnek, mint ami felrázhatja a Marvel moziuniverzumát.  

"Ez a film az elejétől a végéig egy hullámvasút, amely arra bátorítja a nézőt,hogy még kalandosabb, akciódúsabb lencsével lássák a világukat" -mondja Mindy Hamilton, a Marvel marketingrészlegének vezetője."A Veloster tökéletesen mintázza azt az energikus, korlátok nélküli hozzáállást, amely ezt a filmet jellemzi és nagyon jól fogjuk magunkat érezni a Hyunda-jal folytatott közös munkánk során azért,hogy mindezt megoszthassuk a világgal."  


A Marvel stúdió "A Hangya és a Darázs" produkciójában az új Veloster mellett más Hyundai modellek is bemutatkoznak majd a film július 6-i világpremierjén.   
.
Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei