Belülről is meglesték a Hyundai nagyterepjáróját


Már egy ideje keringenek kémfotók a Hyundai vadonatúj, nyolcszemélyes terepjárójáról, ám most először sikerült bepillantani az új modell utasterébe is. 

A legtöbb nagy autógyártó kínál nagyméretű, három üléssoros crossovereket, amelyeket elsősorban az Egyesült Államokban kedvelnek. Eddig a Hyundai konszern viszont nem kínált ilyet, ám ez hamarosan megváltozik, hiszen a Kia Tellirude, a Hyundai pedig valószínűleg Palisade néven új modellt fejleszt ebben a kategóriában. Mindkettőt bemutatták már tanulmányként, a végleges szériaváltozatok viszont az országúti tesztelés fázisában vannak.    


A Hyundai Palisade modelljéről már korábban is jelentek meg kémfotók, ám most első alkalommal sikerült felvételeket készíteni az autó utasteréről is. Az autóba pillantva elsőként az tűnik fel, hogy a berendezés még inkább prémium hatású, mint a nemrég bemutatott új Santa Fében. Ezt hangsúlyozza a középkonzol két különválasztott ezüstfényű panelje, valamint a máshol is feltűnő alumínium betétek. 


Ezek egyértelműen eltérnek a más Hyundai modellekben található berendezésektől, viszont nagyon emlékeztetnek a az eredeti Hyundai Genesisben alkalmazott berendezésekhez. Emellett viszont úgy tűnik, az új modellbe is a Santa Fében megismert lebegő középső kijelzőjét és kormánykerekét helyezték.   


A prototípusban a hátsó üléseket teljesen előredöntötték, így láthatóvá váltak az üléshajtást segítő motorok nyomógombjai is. Úgy tűnik, a harmadik üléssorba is mindkét oldalra helyeztek pohártartókat, ám ezeknek inkább csak a helye látszik a tesztautón. Ebben a nagyméretű családi terepjáró kategóriában a pohártartók száma kulcsfontosságú tényező a vásárlók számára,így pl. a Subaru összesen 19 darab ilyen tartót rakott az Ascent modelljébe.  


Az autó külseje hatalmas és dobozszerű, amit persze nehéz felfedezni a vastag álcázás alatt. Az azonban egyértelműen látszik, hogy a Konával megkezdett és a Santa Fével továbbvitt formavilágot az új nagyterepjáró is átveszi, így a kettős fényszórók és a hangsúlyos hűtőmaszk az álcázáson keresztül is látszik. Ezeken túlmenően néhány stíluselemet valószínűleg a Grandmaster tanulmányból is átemelnek majd. 

Forrás: autoblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei