Digitális Hyundai bemutatótermet hozott létre az Amazon


Az Amazon online piacterén egyre több gyártó igyekszik közvetlenül is elérni fogyasztóit, ezért mostantól a Hyundai ezen a platformon keresztül is bemutatja új modelljeit. 

A digitális bemutatótermen keresztül a vásárlóknak lehetősége van összehasonlítani az árakat és a visszajelzéseket, tesztidőpontot tudnak foglalni, ellenőrizhetik a kereskedők készletét, illetve más kényelmes eszközöket is igénybe vehetnek az Amazon „Járművek” oldalán, amely már 2016 óta működik. 

A platform egyelőre csak az Egyesült Államokban tartózkodó vásárlók számára érhető el. Az ügyfeleket a vásárlás befejezéséhez az oldal egy helyi kereskedőhöz irányítja, mivel a törvény 12 amerikai államban is tiltja az autógyártó és a vásárló közötti közvetlen értékesítést.  Az európai piacokon, ahol kevesebb az ilyen tiltás, a modell a jövőben nagyobb lehetőségekkel rendelkezhet. Idén májusban a Volvo között szerződést az Amazon UK-vel, amelynek keretében a vásárlók egy e-kereskedő honlapján keresztül tesztidőpontot foglalhatnak. 


„Az autóipar változik, a vásárlói igények és elvárások kulcsfontosságú része a stresszmentes, hatékony és következetes vásárlói élmény” – mondta Dean Evans, a Hyundai Motor America marketingvezetője. „Izgatottan folytatjuk ezen kiskereskedelmi élmény fokozását azzal, hogy olyan eszközöket és hozzáféréseket nyújtunk, amelyek még könnyedebbé teszik az autóvásárlást.”

„Ez az Amazonnal kötött együttműködés lehetővé teszi a fogyasztóknak, hogy olyan módon ismerkedjenek meg a Hyundai termékeivel, amely teljesen hasonló azokhoz a módszerekhez, amelyekkel más típusú termékeket is vásárolnak” – tette hozzá Tim Maxwell, a HMA digitális marketingcsoportjának vezetője. 

Forrás: verdict.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei