Különleges szériát kapott a Hyundai Santa Fe Koreában


A Hyundai ugyan csak idén februárban kezdte meg az új generációs Santa Fe forgalmazását Koreában, ám most Santa Fe Inspiration néven egy új limitált kiadás is érkezett a hazai kínálatba. 

A Koreában 35,8 millió won ártól kínált Hyundai Santa Fe Inspiration a gyártó közleménye szerint azok számára készült, akik a sportosságot és a luxust kívánják ötvözni új terepjárójukban. Az új modellváltozatot számos ponton megkülönböztetik a Santa Fe eddig kapható modelljeitől: elöl a különleges kiadású modell egyedi krómozott hűtőmaszkot visel, de eltérő a színre fújt lökhárító is, a ködlámpákat pedig LED izzósra cserélték.   


Oldalnézetből a Santa Fe Inspiration különleges, 19 colos felniket, színre fújt védőlemezeket visel. Az alufelnikre Continental CrossContact gumikat húztak 235/55 R19-es méretben, míg hátul egyedi az alsó védőlemez, a lökhárító mögül pedig kettős kipufogóvég kandikál ki. Belül a felsőbb kategóriákat idéző nappa bőrülések burgundi vörös színben pompáznak, de emellett a Hyundai mérnökei az első oldalüvegek kicserélésével az autó csendességét is növelték. 


A Hyundai Santa Fe Inspiration változata háromféle turbómotorral kapható: egy 2.0 literes T-GDI 235 lóerővel, egy 2.0 literes e-VGT dízelmotor 186 lóerővel, illetve egy 2.2 literes e-VGT dízelmotor 202 lóerővel. Alapáron jár a8 fokozatú automata sebességváltó, míg a HTRAC összkerékhajtási rendszer felárért elérhető.  

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei