Szeptember elején érkezik a Hyundai Elantra Koreába


A Hyundai Motor az amerikai bemutatót követően nyilvánosságra hozta a frissített Elantra néhány fotóját, a piaci értékesítés pedig szeptember elején veszi kezdetét. 

A Hyundai Motor Dél-Koreában hivatalosan csak szeptember 6-án mutatja be a helyi piacon Avante néven készülő vadonatúj Elantra modelljét. Az új, modellfrissített változat elődjénél vonzóbb megjelenést kapott, amely mellett a motorokat is továbbfejlesztették. A vállalat szerint a tervezők az „alacsony és széles kiállás” formanyelvét alkalmazták az új Elantra kidolgozásakor, így az autó alacsonyabb és szélesebb képet mutat.    


Az új Elantra formáiból kiemelkedik a szúrósfényszóró és az eddiginél szélesebbre húzott hűtőmaszk, amely így lényegesen eltérő megjelenést kölcsönöz az autónak. Közben a csomagtérfedél is teljesen átalakult, újak a hátsó lámpatestek s azok betétei, miközben a rendszámtartó a lökhárítóra költözött.  


A Hyundai az utastérben lecserélte a kormánykereket, amely nagyon hasonlít az új, harmadik generációs i30-nál alkalmazotthoz. Az egész beltér sokkal élénkebbnek tűnik azzal, hogy kicserélték a belső anyagokat és átalakították a középkonzol klímakapcsolóit is. A Koreában rendkívül népszerű limuzin biztonságban is sokat fejlődött, így a koreai változat is megkapta a Santa Fénél először alkalmazott Biztonsági Kiszállássegédet (SEA), a fékezni is képes hátsó keresztirányú forgalomfigyelmeztetőt, az éberségfigyelőt és az aktív sávtartót is.      

Az egyéb fontosabb felszereltségek között megtaláljuk a légtisztító rendszert és az autó támogatja a SoundHound programot is, amelynek segítségével a vezető könnyebben választhaja ki a neki tetsző zeneszámokat.  

Forrás: yonhapnews.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei