Frissítést kap a Hyundai i30 N Fastback


A Hyundai Motor jövőre bemutatja a kompakt i30 ráncfelvarrott változatát és a most érkezett fotók szerint ez a frissítés a típus sportos N változatait is érint majd.

A Hyundai i30 Fastback N egyáltalán nem régi darab, hiszen az ötajtós kompakt kupé alig egy éve, a 2018-as Párizsi Autószalonon tartotta világpremierjét. Nemrég egy különleges i30 N változat is felbukkant, amelyről pedig az idei Frankfurti Autószalonon derült ki, hogy az i30 könnyített Project C modellje, amit limitált szériás autóként dobnak piacra. A fejlesztés tehát folyamatos, a következő lépés pedig az i30 teljes palettáját érintő modellfrissítés lesz.  


A frissítésből pedig az i30 Fastback sem maradhat ki, amelyről most megérkeztek az első kémfotók. A fotókon szereplő autót közelebbről megnézve a nagyobb felnik és a mögöttük feltűnő vörös féknyergek, az alacsonyabbra húzott lökhárító egyértelműen jelzi, hogy itt egy N verziót tesztelnek, persze vastag álca alatt. Azért az így is látszik, hogy a felnik mintája változott, emellett újak a fényszórók betétjei és a lökhárító is átalakult kissé.  


A tervezők az i30 Fastback hátsó megjelenésén is alakítottak egy kicsit. A hátsó lámpatestek ugyan a korábbihoz hasonlóak, ám keskenyebbek annál, mint amit eddig láttunk. A többi részletet gondosan elfedi az álca, ám az elsőhöz hasonlóan itt is új formájú lökhárítóra számíthatunk, amely alól az eddigieknél méretesebb dupla kipufogócső kandikál ki. 


A belsőről és a motorokról egyelőre semmi konkrétumot nem lehet tudni, ám gyanítható, hogy az i30 többi változatához hasonlóan alakul majd a Fastback N belső kialakítása is. A javított felszereltségben az Ioniqhoz és az új i10-hez hasonlóan megjelenik a Blue Link rendszer, miközben au N kétliteres turbómotorján is csiszolnak egy picit.  


A frissített i30 Fastback N fejlesztése nagyrészt az i30 többi változatával együtt zajlik, így habár az eredeti sportos változatok különböző időpontban érkeztek, könnyen lehet, hogy a jövő évben tervezett bemutatón együtt mutatják be az összes továbbfejlesztett i30 változatot. 

Forrás: motor1.com

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését