Nagycsaládhoz került a Hyundai Palisade egyik első darabja


A Hyundai Motor amerikai képviselete annak a tízgyerekes családnak adományozták a Palisade modell egyik első amerikai példányát, akiket tavaly a modell amerikai premierjére is meghívtak. 

Az amerikai Beauchene családnak gyakorlatilag egy Palisade és egy Santa Fe modellre is szükségük van ahhoz, hogy az apa, az anya és összesen tíz gyerekük autóban utazzon. Ennek ellenére biztosak lehetünk abban, hogy a Hyundaitól kapott nyolcüléses nagyterepjáróban minden családtag örömét leli majd. Miután az akkor nyolcfős család négy további gyereket fogadott örökbe és a szülők a „Good Morning America” reggeli műsorában is szerepeltek, A Hyundai úgy döntött, érdemes támogatni ezeket az önfeláldozó embereket.    


A Beauchene család először 2018 novemberében tűntek fel a GMA műsorában, amelynek egyik részében Amerika jó szándékú családi történeteit mutatták be. Donnak és Michelle-nek már hat felnőtt gyereke van, akik 18 és 29 év közötti korúak és az üres családi fészekben éppen azt tervezgették, hogy Floridába költözve élik álmaik öregkorát, amikor Michelle az iskolában, ahol dolgozott, találkozott az örökbefogadott Lily-vel.  


Rögtön megszerették a kis lily-t és úgy döntöttek, örökbe fogadják.  Aztán a gyámügyi szolgálat megkérdezte a családot, be tudnák-e fogadni Lily épp megszületett kishúgát, aki szintén bekerült az állami gondozottak rendszerébe. Később a Beauchene család kiderítette, hogy Lily-nek és Lucy-nek van két idősebb testvére, Jamie és Jeremiah is.  A család őket is befogadta, így a négy testvér egy fedél alatt újra együtt lehet egy különösen szeretetteljes család körében. 


A Hyundai korábban meghívta a Beauchene családot a 2018-as Los Angelesi Autószalonra azért, hogy a Hyundai eddigi legnagyobb terepjárójának bemutatóján részt vegyenek. Ezzel azonban nem ért véget a kapcsolatuk, így amikor az első Palisade modellek megérkeztek a Hyundai amerikai kereskedéseibe a Hyundai az ohiói Preston Hyundai kereskedésen keresztül egy vadonatúj Palisade modellel ajándékozta meg őket.  


„Michelle és Don hihetetlenül megérdemlik a vadonatúj Hyundai Palisade autót, amellyel megtestesítik a Hyundai azon szellemiségét, mely szerint jobbá kell tenni a világot” – mondta Dean Evans, a Hyundai Motor America ügyvezetője. „Legyen az kirándulás vagy a család mindennapi rutinja, nem kívánhatunk többet a Beauchene, csak a legjobbakat és reméljük, hogy ez a jármű sok örömet okoz majd nekik a hosszú évek alatt.”  

Forrás: autoblog.com

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését