Chung fontosnak tartja ápolni a kapcsolatot Georgia állammal


A Hyundai Motor Group elnöke, Mong-koo Chung jó partneri viszonyra törekszik Georgia állammal és annak kormányzójával, Nathan Deal-lel. Ez derült ki a kormányzó szöuli látogatása alkalmával.

Deal egy delegációval érkezett Dél-Koreába többek között azért, hogy találkozzon Chung-gal és más vezetőkkel a KIA Motorsnál és megvitassák a kölcsönös együttműködés feltételeit az amerikai és koreai vállalatok között.

"A KIA Georgiá-ban található összeszerelő üzeme remek termelési eredményeket ért el és képes évi 300 ezer gépkocsi gyártására Georgia állam kormányzatának támogatása révén. Ezért köszönetet mondok nekik és kérem, hogy a jövőben is tegyenek így." - mondta Chung.

A KIA üzeme Georgia West Point városában található, amely az autóipari vállalat első amerikai összeszerelő üzemeként múlt év májusában épült fel, a Hyundai Motor pedig innen nem messze, az alabamai Montgomery-ben épített hasonló egységet. Dél-Korea Georgia állam tizennegyedik legnagyobb exportpiaca, illetve hatodik legnagyobb importpiaca. Az államban összesen 55 koreai vállalat található, melyekben összesen mintegy 5.800 ember talált munkát.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei