A Hyundai 9000 labdát osztott szét Zimbabwében


A Hyundai Motors folytatta nagylelkű adományozó tevékenységét és a hátrányos helyzetű gyermekek részére 50 darab egyedi focilabdát adományozott a Zimbabwe Ruwa városában található általános iskolában.
 
Nelson Nyamayaro, a Hyundai Motors értékesítője szerint ez egy új hajnal kezdete lehet, ahol a vállalat segíti a hátrányos helyzetűeket.  

A vállalat további 9000 labda szétosztását tervezi.
„Már több, mint 1200 labdát szétosztottunk az ország különböző pontjain, ám szándékunk szerint eljutunk az ország eldugottabb részeire is és ott is folytatjuk a programot. Legutóbb Mbare város általános iskoláiban osztottunk szét 150 labdát, amelyben az ország híres focistái is részt vettek.” – mondta Nyamayaro.

A Hyundai Motor Company 2010-ben a FIFA VB marketingprogramjának keretein belül indította el az „1 millió álomlabda Afrikának” programot annak érdekében, hogy a Hyundai rajongóknak lehetősége legyen hozzájárulni az afrikai közösség fejlődéséhez, mivel a kontinensen a foci nemcsak sport, hanem olyan valami, amely a gyerekek számára reményt és álmot szimbolizál.

Az afrikai kontinensen összesen 10 millió focilabdát osztanak szét, ebből Zimbabwében 10 ezret.

Bővebben: newsday.co.zw

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei