A Hyundai megduplázza török üzemének kapacitását


A dél-koreai Hyundai török üzemének kapacitásbővítése lassan a befejezéséhez érkezik, legalábbis erről számolt be a Hyundai-Assan igazgatója, Umit Karaaslan.

Karaaslan a sajtó munkatársainak erről a nemrég megrendezett Izmir Autószalonon nyilatkozott és hozzátette, az autógyártó jelenleg azt vizsgálja, mely modelljét gyártsa a török üzemben.  

A hyundai idén valószínűleg eléri az 50 ezres eladási darabszámot, amellyel a negyedik helyre lép elő a török autópiacon. A Hyundai első külföldi üzeme a törökországi Kocaeliben található gyáregység volt, amely még a kilencvenes évek végén kezdte meg működését. Ez jelentős kapocs a török és koreai gazdasági együttműködésben. 

"A Hyundai török befektetésének utolsó szakasza vette kezdetét és jelenleg zajlik azon modellek kiválasztása, amelyet az üzemben fognak előállítani. A Kocaeli üzemben magasan képzett szakemberek dolgoznak, akiket a világ számos más pontján található üzemekben képeztek ki, hogy minél magasabb minőséget legyenek képesek előállítani." - mondta az igazgató. "A minőség szinvonala biztosítja, hogy további befektetések is megvalósuljanak." - tette hozzá.  

Forrás:balkans.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei