Hyundai és KIA modellek nyerték a Közép-Kelet „Év Autója” címet


A Hyundai Motor Company és annak leányvállalata, a KIA Motor Corporation négy modellje nyerte a 2011-es Közép-Kelet Motor Díjat (Middle East Motor Award - MEMA)

A díjazott modellek a kiskompakt kategóriás Hyundai Accent, illetve a kompakt Elantra, valamint a KIA modellek közül az középkategóriás Optima, valamint a kompakt Sportage terepjáró voltak.


A két autógyár a Hyundai Motor Company zászlóshajói, amelyek együttesen a világ ötödik legnagyobb autógyártója. A Hyundai eladásai 6 százalékkal emelkedtek a régióban ebben az évben és elérték a 241.000 darabot A KIA 151.600 autót adott el eddig ebben az évben, amellyel 3 százalékkal előzte meg saját tavalyi eredményét.

„Az első díjat azért ítéltük a Hyundai és KIA modelleknek, mert általuk bizonyítottá vált a márka versenyképességének óriási növekedése.” – mondta a vállalatcsoport szóvivője. „Ez a díj tovább növelheti eladásainkat a régióban.”

A MEMA a legnagyobb és legnagyobb elismerést jelentő autós díj a Közel-Keleten, amelyet autós szakértőkből és újságírókból álló zsűri oszt ki minden évben, 21 kategóriában. Az első ilyen díjat 2010-ben osztották ki, amelyben tavaly a Hyundai Sonata modell találtatott a legjobb ajánlatnak a kategóriájában.  

Forrás: koreaherald.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei