Átadták az 500 ezredik Hyundai Solarist


Újabb rekordot ért el a Hyundai Oroszországban, amikor külföldi márkaként elsőként négy és fél évvel bemutatása után átadásra került a félmilliomodik Solaris modell.

A Hyundai Motor Stúdió moszkvai épületében ünnepélyes keretek között átvehette tulajdonosa az 500 ezredik Hyundai Solaris modellt. A jubileumi darab a moszkvai Alexander Abramovhoz került, aki a Rolf Altufievo márkakereskedésben vásárolta meg új autóját. A kék limuzin kulcsait egyenesen a Hyundai Motor CIS igazgatója, Koo Yong-Ki és a Rolf Altufievo kereskedés igazgatója, Maria Malin adta át az autó tulajdonosának.


„Egy olyan külföldi modell érte el ezzel a félmilliós darabszámot, amelyet csupán négy és fél éve gyártanak, ami önmagában is rekordnak számít” – mondta Koo Yong-Ki. Ez a jelentős eredmény nem jöhetett volna létre vásárlóink nélkül, akik beleszerettek és megvásárolták ezt az autót. Gratulálunk Abramov úrnak a jubileumi félmilliomodik Solaris megvásárlásához.” 


„Jó tudni, hogy a Rolf Altufievo kereskedés lenyűgöző darabszámokat képes elérni. A félmillió eddig eladott Hyundai Solaris tíz százalékát, azaz nagyjából 50 ezer darabot itt vásároltak ügyfeleink. A kereskedés nevében csatlakozom Koo Yong-Ki úrhoz, gratulálok és kívánom, hogy új autójukban Alexander és felesége életének minden napján örömet okozzon” – gratulált Maria Malin a Hyundai legújabb ügyfelének.  


A szerencsés pár nemcsak különleges körülmények között vehették át új autójukat, de ellátogathattak a Hyundai szentpétervári üzemébe is, ahol a gyár képviselői fogadták őket, és megtapasztalták, hogyan készült autójuk. "Nagyon örültünk, hogy személyesen is láthatjuk, hogyan készül a Solaris. Amikor autót választottunk, körülnéztünk a piacon, hogy melyik autó felelne meg legjobban az igényeinknek és a Solaris egyértelműen ilyen jármű" - Abramov. 



A Hyundai Solaris először 2011 februárjában jelent meg az orosz autópiacon. Az autót a Hyundai Szentpéterváron működő üzeme készíti és a modell szinte rögtön a közönség kedvencévé vált, de a szakértők is elismerően nyilatkoztak a Solaris ár-érték arányáról, formatervéről és minőségéről, valamint arról, milyen jól alkalmazkodik az orosz útviszonyokhoz. 2014. júniusában mutatták be a Solaris frissített változatát, amely a C kategória legjobb tulajdonságait hordozza magában.   


A Solaris az elmúlt időszakban temérdek közönség- és szakmai díjat kapott. 2010-ben megkapta az Arany Kormánykerék díjat, de 2012 óta minden évben kiérdemli saját kategóriájában az Év Autója díjat is.

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei