Tökölön forgatták a Hyundai Tucson látványos reklámfilmjét


A Hyundai Tucson bevezetéséhez kapcsolódóan egy óriási homokalagútban száguld az autó, a film különlegessége pedig, hogy azt Magyarországon építették fel.

Számtalan olyan reklámfilm született már, amelyben a marketingesek megpróbálják elhitetni, az aktuálisan bemutatott új modell kanyargós hegyi utakon vagy szűk városi utcácskákban is remekül megállja helyét. Pont ezért csak kevés olyan egyedi alkotás van, mint az új Hyundai Tucson legújabb filmje, amely trükkös tereptárgy segítségével mutatja be az autó manőverező képességét.    


Egy forró júliusi napon Budapest mellett, a tököli repülőtér betonján gyűlt össze a Hyundai Motor marketinges, mérnöki és nehézgépkezelői csapata, hogy egy kicsit homokozzanak. Ahelyett viszont, hogy homokvárat építettek volna, egy hatalmas több tonnás kanyont hoztak létre, amelynek szűk átjárójában egy Tucsonnak kellett átverekednie magát.


Miközben persze nyilvánvaló, hogy a felvételt felgyorsították, még így is nehéz feladat lehetett az autót pontosan irányítani. A film elején több alkalommal látható, ahogyan a sofőr többször nekihajt a homokfalnak, amely be is temeti az egész járművet – így nyilván több kísérlet után sikerült csak tökéletesen megoldani a feladatot.  


Ezen akadálypályát túlélni – különösen a végén, hátramenetben – igazán lenyűgöző teljesítmény. A leglátványosabb pillanatokat pedig a jól elhelyezett kamerák tökéletesen megragadták.


A Hyundai szoros kapcsolatba helyezi új Tucson modelljét a homokkal, hiszen a „Homokváros” című filmjében már korábban is ezzel az anyaggal reklámozta új modelljét. A videóban a homokból épített, omladozó városban jár egy fehér Tucson.


Forrás: thenewswheel.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei