Új modellekkel és új technológiákkal bővül a Hyundai kínálata


A Hyundai Motor az idei Frankfurti Autószalonon új modellekkel, látnoki tanulmányokkal és innovatív új technológiákkal mutatja be a márka szenvedélyességét.

A Hyundai a hónap közepén megrendezésre kerülő Frankfurti Autókiállításon mutatja be az i20 Active változatát, valamint bemutatkozik a megújult Santa Fe is, ezzel együtt pedig a Hyundai termékkínálata minden korábbinál fiatalabbá válik, hiszen a márka egyetlen típusa sem idősebb két évesnél. Az autók mellett az új i40-ben mutatkozik be az Android Auto alkalmazás, amellyel a Hyundai az autógyártók közül az elsők között szereli fel autóját.   


A márka frankfurti standján ezek mellett helyet kap a múlt hónapban, Los Angelesben leleplezett Vision G tanulmányautó is, amely bepillantást enged a Hyundai formai evolúciójába és jövőbeli prémiummodelljeinek látványvilágába is. A teljesítmény iránti szenvedély jelképeként az új N almárka 2025 Vision Gran Turismo koncepció is megjelenik a kiállítás fő porondján.  


Az új i20 vadonatúj változataként 2016 elejétől kapható i20 Active az ötajtós és a sportos, elkülönülő i20 Coupe mellett azoktól jelentősen eltérő külsőt és fokozott praktikumot kínál a kalandvágyó ügyfeleknek.  


A 20 milliméterrel megemelt felfüggesztés miatt magasabb üléspozíció jobb kilátást biztosít a vezetőnek, miközben az első-hátsó fenékvédő lemezek és a kerékívek burkolatai igazi kisterepjárós megjelenést kölcsönöznek a járműnek. A hatékonyság fokozása érdekében az i20 Active megkapta a márka vadonatúj 1,0 literes turbófeltöltős, két (100 és 120 lóerős) teljesítményszinttel rendelkező benzinmotorját, amely az év végétől az i20 teljes termékkínálatában is megjelenik.  


A Hyundai európai terepjárós hagyományait megalapító Santa Fe formai változásai mellett fejlett aktív biztonsági, kényelmi kiegészítőkkel is gyarapodott. A megújult Santa Fe finomított külseje híven tükrözi a márka jelenlegi arculatát, míg belül kisebb formai frissítések és új, jobb minőségű anyagok jellemzik a márka terepjáró-kínálatának zászlóshajóját.   


Az új modell felszereltségét olyan fejlett aktív biztonsági és kényelmi extrák gazdagították, mint az automatikus vészfékrendszer, a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő rendszer, radaros sebességszabályozó, holttérfigyelő, automata távolsági fényszóró.


A Hyundai Motor a világon elsőként mutatta be idén tavasszal az Android Auto alkalmazást az Amerikában gyártott Sonata modelljében. A Hyundai most 2015 novemberétől elsők között vezeti be ezt az okostelefonra épülő szoftvert az új i40 modelljében.


Az Android Auto segítségével az okostelefon könnyedén csatlakoztatható a Hyundai multimédiás rendszeréhez, amelyen keresztül saját és letöltött programokhoz, igy zene lejátszóhoz, kommunikációs és rádiós szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá a felhasználók. Az Android Autoval a Hyundai tulajdonosok új lehetőséget kapnak okostelefonjaik képességeinek kihasználására, miközben figyelmüket az úton tarthatják.


"Az új i20 Active és a megújult Santa Fe modelljeinkkel tovább bővítjük európai crossover és terepjáró kínálatunkat,  miközben más modellek is megújulás vagy leváltásra kerülnek" - mondta Thomas Schmid, a Hyundai Motor Europe vezetője. "Ez a két új modellünk tovább fejleszti minden idők legfiatalabb európai Hyundai kínálatát. Az idei év első nyolc hónapja soha nem látott sikereket hozott Európában és már készülünk az idei és azt követő időszak természetes bővülésére."

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei