Új piacokon hódit a Hyundai Solaris


A Hyundai szentpétervári üzemében gyártott Solaris mostantól egyiptomi és libanoni megrendelésre is készül.

A Hyundai Motor Manufacturing Russia (HMMR) bejelentette, hogy mostantól a Közel-Keletre is szállítja a népszerű Solaris modelljét. A vállalat nemrég aláírta a megállapodást, amelynek értelmében az orosz üzemben készülő autók mostantól az egyiptomi és a libanoni autópiacon is kaphatóak lesznek. A közel-keleti piacok igényeinek megfelelően az autókat az orosz piactól eltérően készítik fel, így speciális légkondicionáló berendezést, szellőzőrendszert és akkumulátorokat kapnak.   

2015 augusztusában a Hyundai orosz üzeme 550 autót szállított a régióba, az év végéig pedig több mint négyezer autó kerül Egyiptomba és Libanonba. Az autók hajón kerülnek az országokba, a szállítás azonban egy hónapnál nem vesz több időt igénybe.     


„Büszkék vagyunk arra, hogy az itt gyártott autóink egyre népszerűbbek az oroszok körében és reméljük, hogy nem szeretik majd kevésbé azokat új, egyiptomi és libanoni piacainkon sem” – mondta a HMMR elnöke, Choi Dong El. „Keményen dolgoztunk azért, hogy előkészítsük autóink közel-keleti exportjának beindítását és hiszünk abban, hogy új piacainkra belépve hozzájárulhatunk az Orosz Föderáció területén termelt javak exportjának fejlesztéséhez.”  


A gyár elsősorban hazai, orosz piacra termel, az idei évben az export aránya nem növekszik és nem éri el a 10 százalékot sem. A HMMR 2011 áprilisa óta a környező országokba, Kazahsztánba, Fehéroroszországba, Azerbajdzsánba, Üzbegisztánba, Moldovába, Örményországba és Ukrajnába exportálja termékeit.  

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei