Limitált szériás Hyundai Elantra Malajziában


Összesen 999 darabos limitált szériában kínálja a Hyundai malajziai képviselete a látványos kiegészítőkkel felszerelt Hyundai Elantra Sport Edition változatot.

A Hyundai helyi képviselete, a Hyundai-Sime Darby Motors hivatalosan bemutatta az Elantra új változatát, a Sport Edition modellt. A 91 928 maláj ringgit (kb. 6,9 mFt) áron értékesítésre kerülő autóból összesen 999 darabot gyártanak a vállalat helyi, CKD eljárásban működő üzemében.    


A különleges változat vásárlói ezért a pénzért első és hátsó lökhárító-toldalékokat, oldalszoknyát, kettős kivezetésű kipufogóvégeket, 6,2 colos méretű érintőképernyős, DVD és Bluetooth funkcióval ellátott multimédiás rendszert kapnak. Ezeken túlmenően minden egyes legyártott Elantra Sport Edition egy hatalmas, vonalkódos matricát visel az oldalán, amelyen megjelölik, hogy az adott autó hányadik az eladásra szánt 999 darabból.   


A kizárólag fehér vagy fekete színekben elérhető Sport Edition az Elantra modellfrissített változatára épül, így a motortérben egy 1,6 literes, 130 lóerős és 157 Nm nyomatékkal rendelkező benzinmotor dolgozik. A Sport Edition ugyanazokat a 16 colos méretű abroncsokat viseli, mint az alapjául szolgáló verzió, a könnyűfém keréktárcsák viszont szintén egyediek.


A Sport Edition felszereltségében az 1,6 Elegance szintre épül, amelynek alapára 85 928 maláj ringgit (kb. 6,5 mFt), és ezért nincsenek bőrülések és első ködlámpák sem. Minden egyéb viszont megtalálható az autóban, így többek között a két első légzsák, a menetstabilizáló rendszer, a manuális klíma és a multifunkciós kormánykerék is felszereltség részét képezi


A helyi összeszerelésben készülő Hyundai Elantra kínálata az új sportkivitel bevezetésével összesen öt változatban érhető el Malajziában.

Forrás: paultan.org

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei