Különleges Hyundai modelleket mutattak be Indonéziában


A 2015-ös Gaikindo Indonesia Nemzetközi Autókiállításon a Hyundai képviselete bemutatta a Grand Avega és a Grand i10 különleges változatát.

A PT Hyundai Mobil Indonesia a márka teljes típuskínálata mellett két olyan különleges kivitelt is bemutatott az idei Gaikindo Indonesia Nemzetközi Autókiállításon, amelyet kizárólag az indonéziai autópiacon lehet majd megvásárolni.


A Hyundai Grand Avega tulajdonképpen nem más, mint az Accent jelenlegi változatának ötajtós kivitele. A most bemutatott Grand Avega Limited egyedi, krómbetétes hűtőmaszkot kapott, az L alakú ködlámpafészekbe pedig ledes nappali menetfények költöztek. További egyedi extra a 15 colos alufelni-garnitúra, illetve természetesen egy „Limited” logó is került az autóra, amelyet kizárólag narancsszínű fényezéssel kínálnak.  


A Limited változat belső terében bőrbevonatú kormánykerék, barna bőrhuzatos ülések és kéttónusú műszerfal növeli a kényelmet. A Grand Avega 1,4 literes benzinmotorja 108 lóerőt és 136 Nm maximális nyomatékot termel, amelyhez alapáron hatfokozatú manuális, opcoióként pedig négyfokozatú hagyományos automataváltó kapcsolódhat.  


A Hyundai importőre a kiállításon első alkalommal mutatta be a Grand i10X kisautót, amely kiegészítőivel a márka első álterepjáró kisautójává vált. Az Indiában gyártott Grand i10 modellre épülő miniterepjáró első és hátsó lökhárítóját, valamint oldalsó sárvédőit ezüstös betétekkel ellátott fekete alsó résszel egészítették ki, a ködlámpák mellett ledes nappali menetfények világítanak, a C oszlopra szintén fekete betét került, hátulra pedig krómozott kipufogóvég került. A hagyományos változatnál nagyobb kerekeknek köszönhetően a Grand i10X hasmagassága is nagyobb lett, ami valóban sokat dob az autó megjelenésén.   


Belül jelentős változás, hogy a bőrrel bevont kormánykerékbe ezüstös keret került, illetve a gyári rádiót érintőkijelzős multimédiás rendszer váltotta fel. A Grand i10X minden más paraméterében teljesen megegyezik az Indiában készülő Grand i10 modellel, így az új változatot is a márka 1,2 literes, 83 lóerős és 116 Nm maximális nyomatékkal gazdálkodó benzinmotorja mozgatja, amelyet kizárólag ötfokozatú manuális váltóval szerelnek.   

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei