Félmillió készült a Hyundai brazil kisautójából


Három év alatt összesen 500 ezer darabot gyártottak a Hyundai HB20 kisautójából, amelyet kizárólag a brazil piacra fejlesztettek ki.

A brazil Piracicaba városában működő Hyundai Motor Brazil üzemében legördült a futószalagról a félmilliomodik HB20 modell. A kifejezetten a latin-amerikai piac igényei szerint fejlesztett kisautó 2012. szeptember 20. óta kizárólag itt készül.  

„Ez az eredmény nemcsak a darabszám, vagy az eléréséhez szükséges idő miatt lényeges. Inkább azért, mert ez a legjobb bizonyítéka annak, hogy a Hyundai HB20 kisautónkat valóban kiválóan fogadták a brazil vásárlók” – mondta William Lee, a Hyundai Motor Brazil elnöke.  


Az autó számos elismerést és díjat kapott már Brazíliában, a legutóbbi Car and Driver magazin 2015 Legjobb Vétele díjtól a Legjobb Autó díjáig, de ezzel együtt az egyik legnépszerűbb autó az ország autóvásárlóinak körében és bemutatása óta az egyik eladási listavezető.

A jelentős esemény megünnepléséből a vásárlókat sem hagyták ki, a Hyundai Motor számos promóciós tevékenységével kínál előnyöket vásárlóinak. A marketing kampányok részeként a cég a riói Megváltó Krisztus szobránál első alkalommal vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosít azon 3 millió ember számára, akik a következő két év során felkeresik Brazília ikonikus szobrát.     

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei