A GM és a Fiat-Chrysler is díjazta a Hyundait


A General Motors és a Fiat-Chrysler koreai képviselete egymástól függetlenül nemrég bejelentették, hogy a Kiváló Minőségi Partner díját idén a Hyundai Mobis beszállítónak ítélik.   

Amíg az FCA csoportnak hátsó lámpákat gyárt, Hyundai Mobis jelenleg integrált kapcsolómodulokat (Integrated Swich Module – ICS) szállít a General Motors részére. Ez az egyedülálló ICS modul képes a légkondicionáló és a multimédia rendszer vezérlésére, valamint számos elektromos eszközt és kijelzőt is kezel. 

Az ICS a vezetői kényelem egy fontos eszköze, amelyet a Hyundai már 2011 óta szállít a GM részére. A General Motors az azóta eltelt időszakban a Hyundai Mobis minőségbiztosítási és a termelésirányítási rendszerének fejlődését ismerték el ezzel a díjjal és ez megfelelő alapot adhat arra, hogy a rendszer a GM még több modelljébe is beépüljön.     


A Fiat-Chrysler Csoport a Mobis által készített hátsólámpákat kiemelt példaként, az FCA „első aminőség” hitvallásának reprezentálójaként ismerte el. A Hyundai Mobis 2013 óta készíti ezeket az FCA amerikai gyárai számára, amelyből eddig már összesen 1 millió darabot gyártottak.  Ezeket az alkatrészeket elsősorban az FCA legfontosabb Jeep Cherokee modelljébe építik be. 

A Hyundai Mobis Koreán kívül immár négy fejlesztőközponttal rendelkezik Észak-Amerikában, Németországban, Kínában és Indiában. A vállalatnak egy elektronikus részegységeket előállító gyára működik a koreai Jincheon városában, a kínai Tianjinban és Mexikóban is.  A Mobis áprilisban jelentette be, hogy elkészült a cseh lámpagyártó üzeme, amelyet elsősorban az európai gyártású Hyundai és Kia modellek stratégiai bázisaként  hasznosítanak. 

Forrás: businesskorea.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei