Látványos filmben mutatkozik be a Hyundai Venue


A Hyundai Motor bemutatta legújabb látványos reklámfilmjét, amellyel a márka legújabb belépőszintű kisterepjárója, a Venue bemutatkozik a nagyvilágnak. 

A közel három perces reklámfilmben a Venue csatlakozik a Hyundai Motor eddigi hobbiterepjáróinak kínálatához, amelyben a Hyundai Palisade, a Santa Fe a Tucson, a Nexo és a Kona üdvözli az új jövevényt. Az ezredfordulón született fiatal vásárlók szívének megnyerésére tervezett „városi hangulatú” koncepció a Venue fiatalos, attraktív megjelenését és városi identitását hangsúlyozza ki, amely illeszkedik a városi életstílushoz.  


A drámai hatást keltő filmben a Venue-t magasan a felhők felett egy C-130-as szállítórepülő belsejében szállítják, mielőtt a gép a kaliforniai Inyokern reptér kifutópályáján landolna, ahl a több Hyundai SUV üdvözli érkezését. A filmben megjelenő összes terepjáró – a Palisade, a Santa Fe, a Tucson, a Nexo , a Kona és a Venue is – emberi karaktereket mutatva mozog és táncol, bólint és fényszóróinak segítéségével pislog, kacsint, mielőtt a flotta a város felé venné az irányt.  


„Egy kifejezetten fiatalokat célzó, fiatalos szemléletű kisterepjáróként a Venue látványos reklámfilmje igyekszik áttörni az autós reklámokban megszokott sztereotípiákat” – mondta Won-hong Cho, a Hyundai Motor marketingvezetője. „Remélhetőleg mindannyian élvezni fogjuk, ahogy a Venue ezzel az egyedi filmmel megérkezik.”  


A 2019 áprilisában, a New Yorki Autószalonon bemutatott vadonatúj 2020-as Venue a Hyundai Motor kisterepjáró-kínálatának legújabb modellje. A személyiség és praktikum erőteljes ötvözeteként a Venue sokoldalúságot kínál minden vezetési helyzetben és a különböző életstílusokhoz igazodva változatos terepen. A Venue kategóriájának legjobb üzemanyag-hatékonyságával rendelkezik, miközben stabil és kényelmes vezetési élményt nyújt.  


A Venue elsőként Indiában került a márkakereskedésekbe, míg Koreában és az Egyesült Államokban hamarosan elérhető lesz. A Hyundai Motor más globális piacokon is be kívánja vezetni Venue kisterepjáróját, de arról egyelőre nincs információ, hogy Európában is kapható lesz-e.


Forrás:hyundaimotorgroup.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését